Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 09:11

" Travel and win": Κάθε απόδραση και μια ανταμοιβή

"Συμπληρώστε 10 αεροπορικά εισιτήρια με το Travel Plan, με όποια αεροπορική εταιρεία θέλετε, όποτε εσείς θέλετε, και σας δίνουμε το επόμενο εισιτήριο δωρεάν!"

Στις 17 Φεβρουαρίου 2014 η εταιρεία Travel Plan του Ομίλου Eurostar ATEBE εγκαινίασε το πρόγραμμα «travel and win» για τους χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.travelplan.gr, με στόχο την έμπρακτη επιβράβευση της εμπιστοσύνης και της πίστης των πελατών της.

Το travel and win αποτελεί το πρώτο online πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών (loyalty) ταξιδιωτικού site στην ελληνική αγορά και απευθύνεται σε υπάρχοντες και νέους πελάτες του δικτυακού καταστήματος, επιφυλάσσοντας για όλα τα μέλη του μοναδικά προνόμια και κίνητρα ανταμοιβής.

Επιπλέον, έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στους πελάτες της που έκλεισαν αεροπορικό εισιτήριο μέχρι τις και 10/04/2014, αυτό να μετρήσει διπλό. Όσοι χρησιμοποίησαν την σούπερ αυτή προσφορά ξεκίνησαν το μέτρημα από το 2!!

Με την ολοκλήρωση αυτής της προσφοράς, με μεγάλη επιτυχία και χιλιάδες συμμετοχές σας ενημερώνουμε ότι το αγαπημένο πλέον πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών του www.travelplan.gr, "travel and win" συνεχίζεται και εξακολουθεί να σας προσφέρει ένα εισιτήριο εντελώς δωρεάν σε όποιο προορισμό επιθυμείται με την συμπλήρωση των 10.

Με την νέα βελτιωμένη και ταχύτατη μηχανή αναζήτησης του travelplan.gr θα βρείτε εγγυημένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Travel Plan, κ. Δασκαλάκης Γεώργιος, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα travel and win δήλωσε χαρακτηριστικά: "Πρωτοπορούμε και στο online με το πρόγραμμα Loyalty που εγκαινιάζουμε το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια πρότυπα, πρωτοποριακά για τα Ελληνικά δεδομένα με γνώμονα την ικανοποίηση και των πιο εξεζητημένων τουριστικών απαιτήσεων. Στο μέλλον επιφυλάσσουμε ακόμα περισσότερα προνόμια για τα μέλη μας".

Όλοι οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταμοιβής travel and win βρίσκονται στη σελίδα της εταιρείας, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το travelplan.gr από τις 01/01/2014 και μετά.

Πηγή:news.gr