Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:45

«Ύμνοι» ιταλικής εφημερίδας για τη Μήλο: «Ένα νησί από άλλο πλανήτη»

Iταλική εφημερίδα έπλεξε το εγκώμιο της Μήλου, αποθεώνοντας το ελληνικό νησί για την φυσική του ομορφιά, ενώ παρέθεσε μια σειρά από φωτογραφίες που υποστηρίζουν τα όσα αναφέρει.

Η εφημερίδα sportoutdoor24 ανέφερε πως η Μήλος προέρχεται από άλλο πλανήτη, ενώ την χαρακτήρισε ως το πιο όμορφο νησί στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε το εξής: «Θα μπορούσαμε να ορίσουμε ότι η Μήλος είναι το πιο όμορφο νησί στον κόσμο; Το ελληνικό νησί λίγες ώρες με το πλοίο από την Αθήνα δεν είναι από τα πιο γνωστά αλλά είναι εκπληκτικά όμορφο. Τόσο πολύ που το περιοδικό Travel+Leisure το όρισε πραγματικά ως το πιο όμορφο νησί στον κόσμο το 2021. H Μήλος μοιάζει σαν να είναι από άλλο πλανήτη».

Το κυκλαδίτικο νησί είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ιταλία, ενώ συνεχώς κερδίζει τις εντυπώσεις και σε άλλες αγορές του κόσμου με τις κρατήσεις να εμφανίζονται αισιόδοξες για τη νέα σεζόν, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τον περασμένο μήνα η Μήλος είχε σημαντική παρουσία στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της εκστρατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανάδειξη του θεματικού τουρισμού.

➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr