Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 10:11

Η easy Jet διευρύνει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά το 2014

Εννέα νέα δρομολόγια εγκαινιάζει εντός του 2014 η easy Jet διευρύνοντας την επενδυτική της δραστηριότητα προς την ελληνική αγορά.

Με το σταθερά αυξανόμενο δίκτυό της, η εταιρεία ενδυναμώνει περαιτέρω τη σύνδεση σημαντικών ευρωπαϊκών αγορών, με τους  δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της χώρας, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι το 54% των διατιθεμένων θέσεων αφορά το Ην. Βασίλειο, ενώ το 25% την Ιταλία και το 12% τη Γερμανία.

Παράλληλα, η easyJet εξακολουθεί να αυξάνει τις συχνότητες των πτήσεων από κύριους προορισμούς του δικτύου της όπως Ρώμη-Fiumicino και διευρύνει την εποχικότητα σε άλλους, στοιχείο που αποτελεί κύριο παράγοντα στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε: "Από το 1998 που η easyJet εγκαινίασε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερή ανοδική πορεία, προσφέροντας όλο και περισσότερες συνδέσεις με κύριες ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές, σε 12 πόλεις/προορισμούς της Ελλάδας.

Με τις συντονισμένες ενέργειές μας, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας για προώθηση του ελληνικού τουρισμού, μεταφέροντας περισσότερους από δύο εκατ. επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014.

H easyJet συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, με μια σειρά από μοναδικές & καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, Flight tracker, Mob App για κράτηση θέσεων, baggage tracker, κ.λπ.), πάντα με ασφάλεια και προσιτές/ανταγωνιστικές τιμές".