Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 13:42

Η πρώτη πτήση αποκλειστικά διακεκριμένης θέσης!

Μπορεί τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης να κάνουν δειλά την εμφάνιση του στις διεθνείς αγορές, αλλά η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της στην έννοια της πολυτέλειας, εγκαινιάζοντας μια καθημερινή πτήση, μόνο με διακεκριμένες θέσεις, από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Η πτήση με προορισμό τη Ντόχα θα ξεκινά από το Terminal 4 του αεροδρομίου και θα είναι η πρώτη πτήση all-business που θα πετά από το Heathrow.

Το Airbus 319 που θα χρησιμοποιείται έχει διαμορφωθεί σε 2 σειρές με θέσεις για 2 άτομα, ανά σειρά, προσφέροντας έναν συνολικό αριθμό 40 επιβατών σε ολόκληρο το αεροσκάφος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Akbar Al Baker, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η αεροπορική εταιρεία κάνει ένα βήμα παραπέρα για να εξασφαλίσει την άνεση των επιβατών της σε κάθε κομμάτι του ταξιδιού τους. Το δρομολόγιο Heathrow – Ντόχα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διεθνή δρομολόγια της Qatar Airways και ταίριαζε απόλυτα η εισαγωγή της υπηρεσίας Business Class σε αυτή τη βασική διαδρομή, όπου οι πελάτες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα νέα Lounge στο Terminal 4 του Λονδίνου και φυσικά στο Premium Terminal στη Ντόχα».

Η νέα υπηρεσία ξεκινά στις 15 Μαΐου και αν και οι τιμές των εισιτηρίων δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην εναρκτήρια πτήση και να επιστρέψουν μια εβδομάδα αργότερα μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους για περίπου 5.200 ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Qatar Airways με ένα κλικ εδώ

Πηγή:  news.gr