Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 07:47

H Volotea συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Μύκονο και Ηράκλειο

Η αεροπορική εταιρία Volotea, με εκτενές δίκτυο σε πολλές μικρού και μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκές αγορές, ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριότητάς της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», με δύο νέα δρομολόγια προς το Ηράκλειο και τη Μύκονο.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει 27.600 θέσεις συνολικά και δύο εβδομαδιαίες συχνότητες και προς τους δύο προορισμούς. Η Volotea ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» με δύο δρομολόγια που θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο και τη Μύκονο.

Με συνολικά 200 πτήσεις το χρόνο και 27.600 θέσεις, η Volotea θα εκτελεί τα δύο νέα δρομολόγια με τις εξής συχνότητες:

* Ηράκλειο: Από τις 13 Απριλίου, 18.700 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα: Δευτέρα και Παρασκευή.

* Μύκονος: Από τις 25 Μαΐου, 8.900 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα: Τρίτη και Σάββατο.

 «Η Ελλάδα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για εμάς, που μας έχει προσφέρει υγιή επιχειρησιακή ανάπτυξη και αυξανόμενη ζήτηση. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», ως η δεύτερη σημαντικότερη πύλη για την Ελλάδα, αποτελεί σημαντική προσθήκη στο δίκτυο μας, με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε απευθείας συνδέσεις και στα δύο νησιά που έχουν μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες μας», δήλωσε ο Carlos Muñoz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Volotea.

Η Volotea ξεκινά 17 νέες πτήσεις στην Ελλάδα, που είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση, αυξάνοντας το δίκτυο της σε 80 δρομολόγια συνολικά. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 1.3 εκατομμύρια θέσεις, που αντιστοιχούν σε 13% αύξηση συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ξεκινά να επιχειρεί σε δύο επιπλέον ελληνικά αεροδρόμια, της Θεσσαλονίκης και της Καλαμάτας.

Τo 2020 η Volotea ενισχύει το δίκτυό της με 53 νέα δρομολόγια συνολικά, συνδέοντας με απευθείας πτήσεις 90 πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε 14 χώρες, μέσω 346 διαφορετικών δρομολογίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ