Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 07:02

Συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η προβολή της Σκιάθου, της Αλοννήσου και του Βόλου στη Ρουμανία

Συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η προβολή της Σκιάθου, της Αλοννήσου και του Βόλου, με τη συμμετοχή πέντε σημαντικών δημοσιογράφων/bloggers σε πολυήμερο ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με την συμβολή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τους Δήμους Σκιάθου, Αλοννήσου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και την υποστήριξη της Hellenic Seaways.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η περαιτέρω ανάδειξη της Σκιάθου και κοντινών προορισμών (Αλόννησος, Βόλος) λόγω και της νέας αεροπορικής σύνδεσης με πτήση charter από την πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας (λειτουργεί ήδη με επιτυχία η αεροπορική σύνδεση Βουκουρέστι-Σκιάθος). Οι δημοσιογράφοι/bloggers που συμμετείχαν ήταν η Alina Burlacu, συντάκτρια του περιοδικού Marie Claire, η Elena Georgescu, συντάκτρια του περιοδικού Harper’s Bazaar, η Mirela Leoni, διάσημη ταξιδιωτική blogger-blog ExtraVita.ro, η Cristina Cioran, διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές και ο Traian Vaduva, φωτογράφος και εικονολήπτης.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας Γιώργος Σταφυλάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το γραφείο Ρουμανίας διοργάνωσε τον Σεπτέμβριο 7 ταξίδια εξοικείωσης σε (Σαμοθράκη, Λέσβο, δύο στην Χαλκιδική, Σποράδες/Βόλο, Αθήνα, Άνδρο) και έως τις αρχές Οκτωβρίου θα έχουν υλοποιηθεί άλλα δύο. Συνολικά, μέχρι σήμερα, από τις αρχές του 2019 το γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας διοργάνωσε 21 ταξίδια εξοικείωσης σε διάφορες περιοχές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ