Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 10:13

Συνεργασία Nova – Athenaeum InterContinental

Συγκεκριμένα, οι ένοικοι του πολυτελούς ξενοδοχείου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις τηλεοπτικές υπηρεσίες, της πρώτης και μεγαλύτερης ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης που είναι σήμερα και ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play υπηρεσιών.

Το «μενού» των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Athenaeum InterContinental περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα καναλιών που καλύπτουν πλήρως όλες τις προτιμήσεις. Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως τους αγώνες Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, Eurocup, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα δημοφιλών αγωνισμάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Παράλληλα, οι επισκέπτες του γνωστού συνεδριακού ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις εξελίξεις.Οι ένοικοι του βραβευμένου - με την διάκριση «Greece’s Leading Hotel» - ξενοδοχείου, θα έχουν στη διάθεση τους μέσω του πλουραλιστικού μπουκέτου της Nova, το παιδικό κανάλι Disney Channel, το οποίο περιλαμβάνει παιδικές σειρές, κινούμενα σχέδια και ταινίες, καθώς και το κανάλι Novalifε το οποίο προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές. Επίσης, θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Adult Pack της Nova που περιλαμβάνει τα κανάλια Hustler HD, Private Spice και Dorcel TV.

Η νέα αυτή συνεργασία αναδεικνύει την αξία των ποιοτικών υπηρεσιών της Nova για τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.