Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 07:07

Κανόνες χρήσης της τουαλέτας σε airbnb σπίτι έγιναν viral

Το γύρο του Διαδικτύου, έχοντας γίνει το απόλυτο viral κάνουν οι κανόνες χρήσης τουαλέτας σε σπίτι Airbnb.

Ο ιδιοκτήτης του Airbnb σπιτιού πρέπει να ήταν κάτι παραπάνω από εμμονικός με την καθαριότητα, αλλιώς δεν έχουν εξήγηση οι τρελοί και απαιτητικοί κανόνες που έθεσε στους ενοικιαστές του. Μια άλλη εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι έχει ένα κάπως... περίεργο χιούμορ.

Οπως και να έχει, ένας από τους ενοικιαστές του εν λόγω Airbnb σπιτιού, πάντως, θέλησε να μοιραστεί με όλο το Ιντερνετ την τρελή λίστα κανόνων που βρήκε και κλήθηκε να ακολουθήσει, προκαλώντας πολύ γέλιο.

Ο λόγος για τον Ian Hickton ο οποίος νοίκιασε ένα Airbnb σπίτι στις 14 Ιουλίου και ήρθε αντιμέτωπος με έναν κατάλογο... περίεργων κανόνων.

Δείτε την σχετική λίστα:

-Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον νιπτήρα χωρίς να πιάσετε τον καθρέφτη. Αυστηρότατοι όμως οι κανόνες και για τη χρήση του ντους.

«Πριν κάνετε ντους, βάλτε το πατάκι στο δάπεδο», έγραφε η λίστα. «Όταν τελειώσετε παρακαλούμε να το απλώσετε για να στεγνώσει. Αν θεωρείτε πιθανό να πεταχτούν νερά στο πάτωμα ενώ χρησιμοποιείτε και τον νιπτήρα, τότε βάλτε ξανά το πατάκι στο πάτωμα και ακολούθως απλώστε το να στεγνώσει».

-«Αφού κάνετε ντους, χρησιμοποιήστε τον υαλοκαθαριστήρα για να αφαιρέσετε τις πιτσιλιές από το νερό απο το γυαλί, τα πλακάκια και το παράθυρο

-«Όταν τελειώσετε με τη υαλοκαθαριστήρα, χρησιμοποιήστε την πετσέτα που θα βρείτε στο μπάνιο για να ολοκληρώσετε διαδικασία καθαρισμού στο εσωτερικού του ντους».

-Φυσικά, ο οικοδεσπότης του Airbnb θέτει κανόνες και για τη χρήση της τουαλέτας.

-«Η χρήση της βούρτσας τουαλέτας δεν είναι προαιρετική», αναγράφεται στη λίστα οδηγιών, εξηγώντας ότι ο σκοπός της βούρτσας είναι να «αφαιρέσει τυχόν σημάδια από το... πέρασμά σας, από το εσωτερικό της τουαλέτας (πάνω και κάτω από τη γραμμή νερού) από το χείλος της τουαλέτας και από την κάτω πλευρά του καθίσματος τουαλέτας».

-Ο τελευταίος κανόνας στον κατάλογο ισχύει αποκλειστικά για τους άνδρες επισκέπτες του Airbnb σπιτιού και τους ζητά να κάθονται στην τουαλέτα σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Πηγή: metro.co.uk