Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 07:14

Νέες αίθουσες αναμονής από την British Airways - Ο στόχος του νέου επενδυτικού σχεδίου

Την επένδυση των 6,5 δισ. ευρώ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια συνεχίζει η British Airways εγκαινιάζοντας από φέτος το καλοκαίρι νέα σαλόνια αναμονής σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Στόχος του νέου επενδυτικού σχεδίου που περιλαμβάνει νέα αεροσκάφη, νέες καμπίνες, νέες υπηρεσίες εστίασης, νέα σαλόνια, WiFi τελευταίας τεχνολογίας καθώς και νέα δρομολόγια είναι να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών της. Αυτό το καλοκαίρι, οι πελάτες της British Airways πρόκειται να απολαύσουν την πρόσβαση σε νέα σαλόνια συνεργατών, σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η χρήση των αιθουσών αναμονής που ανήκουν σε συνεργάτες κι όχι στην British Airways, απευθύνεται αποκλειστικά στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, που ταξιδεύουν στο Club Europe και στους δικαιούχους κατόχους άλλων καρτών και αποτελεί μέρος μιας επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών από τη British Airways, με στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα σαλόνια αναμονής ανά τον κόσμο. Οι χώροι αναμονής αυτοί, θα είναι διαθέσιμοι για τους πελάτες, που ταξιδεύουν καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2019.

Οι πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις και ταξιδεύουν από τους καλοκαιρινούς προορισμούς Θεσσαλονίκη, Πάφο, Ηράκλειο, Νταλαμάν, Όλμπια, Παλέρμο, Ρόδο και Σπλιτ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σαλόνια συνεργατών, όπου μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια επιλογή από τρόφιμα και ποτά, πριν από την απογείωση.

«Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι, για τους πελάτες μας, να έχουν πρόσβαση σε μια αίθουσα αναμονής, πριν πετάξουν. Έχουμε επεκτείνει τις συνεργασίες μας, ώστε ακόμα περισσότεροι από τους πελάτες μας να μπορούν πλέον, όταν πετούν μαζί μας αυτό το καλοκαίρι, να απολαύσουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, wi-fi και δωρεάν φαγητό και ποτό είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για αναψυχή» δήλωσε σχετικά η Carolina Martinoli, Διευθύντρια Branding και Customer Experience της British Airways.

Να υπενθυμίσουμε ότι η British Airways ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση των αιθουσών της First and Club στο σταθμό JFK Terminal 7 της Νέας Υόρκης, καθώς και άλλες βελτιώσεις στην εμπειρία του πελάτη κατά το check-in, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Περαιτέρω επενδύσεις προγραμματίζονται, με τα νέα σαλόνια της British Airways στο Σαν Φρανσίσκο, τη Γενεύη και το Γιοχάνεσμπουργκ, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν το 2019.

Η πρόσβαση στα σαλόνια συνεργατών απευθύνεται αποκλειστικά σε πελάτες που ταξιδεύουν στο Club Europe, καθώς και σε κατόχους χρυσών και ασημένιων καρτών και μέλη του OneWorld, Emerald και Sapphire που ταξιδεύουν με τη British Airways.