Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 07:16

Original Travel: Ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους δισεκατομμυριούχους το 2019

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό γραφείο πολυτελών διακοπών Original Travel, ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου γι αυτήν τη χρονιά είναι η Αίγυπτος.

Οι συγκεκριμένοι ταξιδιώτες επιλέγουν την Αίγυπτο τόσο για τα πολυτελή θέρετρα στην Ερυθρά Θάλασσα, όσο και για τις κρουαζιέρες κατά μήκος του Νείλου, οι οποίες γίνονται πραγματικά ανάρπαστες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει αλλά και τις προσδοκίες των πελατών τους, οι υπεύθυνοι του ταξιδιωτικού γραφείου πιστεύουν ότι συγκριτικά με πέρυσι, η φετινή χρονιά θα έχει τις τριπλάσιες κρατήσεις για τον συγκεκριμένο προορισμό. 

Πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό και πολυτέλεια, η Αίγυπτος προσφέρει εμπειρίες που απευθύνονται σε όλους, κερδίζοντας έτσι το κοινό. Εκτός από την φαραωνική ιστορία της, η Αίγυπτος έχει πολλά ορόσημα που την χαρακτηρίζουν όπως και ελληνικές, ρωμαϊκές και ισλαμικές επιρροές για να εξερευνήσει ο επισκέπτης.

Όπως αναφέρει το businessinsider, οι δισεκατομμυριούχοι που την επιλέγουν απολαμβάνουν, εκτός από την πλούσια ιστορία και τα αξιοθέατά της, τις πολυάριθμες πολυτελείς ανέσεις της, ανάμεσα στις οποίες εκλεκτά εστιατόρια στο Κάιρο και παραλιακά θέρετρα στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας.