Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 07:27

Μεγάλη απήχηση για την καμπάνια «Oh My Greece, Unlock the feeling»

Η ταινία που προβάλλει το ελληνικό τουριστικό προϊόν με τίτλο «Oh My Greece, Unlock the feeling», την οποία δημιούργησε η Marketing Greece στο πλαίσιο της σχετικής καμπάνας, έχει βάλει πλώρη για τις αγορές του κόσμου.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, η εν λόγω καμπάνια ταξιδεύει στο εξωτερικό, με τη στήριξη του ΕΟΤ και των δικτύων που έχει στις αγορές του εξωτερικού.

Η παρούσα συνεργασία, όπως τονίστηκε, είναι ένα δείγμα γραφής προς στην κατεύθυνση της σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. «Ο ΕΟΤ από τη μεριά του έδωσε την άδεια χρήσης του σήματος της Ελλάδας και η Marketing Greece παραχώρησε το υλικό στον ΕΟΤ, προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια παγκοσμίως», ανέφερε η κ. Δρέττα.

Μάλιστα, όπως σημειώθηκε, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, η νέα καμπάνια είχε μεγάλη απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας περισσότερα από 1 εκατομμύριο οργανικά video views (διάδοση χωρίς μεσολάβηση διαφημιστικής προώθησης).

«Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον τρόπο που προβάλλουμε τον ελληνικό τουρισμό, συγκινεί περισσότερο», σημειώνει η κ. Δρέττα, αναφερόμενη στην ταινία.

Για το 2019, η εταιρία Marketing Greece εργάζεται προς την κατεύθυνση του επανασχεδιασμού του δικτυακού της τόπου, (DiscoverGreece.com), ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα ετοιμάζεται και «ταινία προβολής και προώθησης» του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας.

Η ταινία έχει πάνω από 150 χιλιάδες προβολές, σε περίπου πέντε ήμερες προβολής.