Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 07:02

Παρουσία του Δήμου Τήνου στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο

Πολυεπίπεδη ήταν η φετινή παρουσία του Δήμου Τήνου στην έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Σε ένα πλάνο τεσσάρων ημερών πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επαφές, με χρήση σύγχρονων εργαλείων επικοινωνίας, με πράκτορες, δημοσιογράφους, bloggers και διαμορφωτές κοινής γνώμης όπου παρουσιάστηκαν και αναδείχθηκαν οι διαφορετικές πτυχές του τουριστικού προϊόντος του νησιού από τους εκπροσώπους του Δήμου.

Παράλληλα, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας διοργανώθηκε ειδική παρουσίαση σε έγκριτους δημοσιογράφους έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του βρετανικού τύπου σε αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου. Μέσα από video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό οι δημοσιογράφοι «ταξίδεψαν» στην Τήνο και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να επισκεφθούν το νησί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η κυρία Έμυ Αναγνωστοπούλου, Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ, φίλη και υποστηρίκτρια του νησιού, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις ενέργειες προβολής που υλοποιούνται για την προσέγγιση της βρετανικής αγοράς.

Την παρουσίαση, που παρακολούθησαν πολλοί δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων ο κ. Saad Aldosari BBC Arabic News οι κυρίες Nayna Kanabar και Heidi Roberts food bloggers, η κυρία Lavina di Soouza travel blogger κ.α.,έκανε η κυρία Βίκυ Λεβαντή εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξενοδόχων Τήνου η οποία ανέλαβε και όλη την παρουσία στο περίπτερο του Δήμου και τις B2B συναντήσεις και απέσπασε τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων για την αρτιότητά της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ