Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 07:05

Η ισπανική MICE βιομηχανία του τουρισμού προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμη ένα ταξίδι εξοικείωσης, αυτή τη φορά από την Ισπανία, διοργανώθηκε αποκλειστικά με επαγγελματίες της MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) βιομηχανίας από το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) σε συνεργασία με την Aegean Airlines.

Από τις 05 έως τις 07 Νοεμβρίου 2018, δέκα εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Ισπανία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη και γνώρισαν την πόλη με ένα πρόγραμμα γεμάτο εμπειρίες. Η επιλογή των εταιρειών έγινε σε συνεργασία με την Aegean Airlines και τους συνεργάτες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Αφετηρία του προγράμματος της διοργάνωσης ήταν οι προκαθορισμένες συναντήσεις αποκλειστικά για τα μέλη του TCB. Πραγματοποιήθηκαν 140 Β2Β συναντήσεις μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος όπου τα μέλη του TCB είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της ισπανικής αγοράς.

Οι Ισπανοί εκπρόσωποι εταιρειών είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να μάθουν για την ιστορία της και να γευτούν τοπικές γεύσεις. Μεζέδες σε παραδοσιακό καφενείο, ελληνικός καφές, γλυκό του κουταλιού και βόλτα στα στενά της ανοιχτής αγοράς Καπάνι και στο ιστορικό κέντρο ενθουσίασαν τους φιλοξενούμενους.

Το TCB fam trip από την Ισπανία αποτελεί ακόμη μια δράση του Thessaloniki Convention Bureau που σε συνεργασία με την Aegean Airlines προσεγγίζει και προσκαλεί επαγγελματίες της παγκόσμιας MICE Βιομηχανίας με στόχο την προσέλκυση επαγγελματικών διοργανώσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ