Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 07:24

Τουριστικοί πράκτορες προωθούν την Ελλάδα στις ΗΠΑ

Eπισημοποιήθηκε ο στόχος υλοποίησης τριετούς προγράμματος για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας στις Η.Π.Α., στο πλαίσιο των εργασιών του ετήσιου διεθνούς συνέδριου της “ASTA Global Convention” (Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων) που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον 21-23 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα,  ο Ρόμπερτ Ντάγκλιν, αντιπρόεδρος της ASTA, ανακοίνωσε την συνεργασία των 3 πλευρών ASTA, FedHATTA και North Events για την εκκίνηση του δυναμικότερου ίσως πλάνου προώθησης της Ελλάδας στην Αμερική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 Πολιτείες της Αμερικής για το διάστημα 2019 - 2021, και όπου ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο επιχειρηματικό συνέδριο (Roadshow) για το Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο στις 25-28 Φεβρουαρίου 2019 αντίστοιχα. Η συνέπεια και η συνέχεια στις φετινές προσπάθειες ενδυνάμωσης τουριστικής κίνησης από την Αμερική στην Ελλάδα είναι ο στρατηγικός στόχος που θα υλοποιηθεί στην επόμενη τριετία για την περεταίρω διείσδυση της χώρας μας σε μία από τις πλέον εύρωστες οικονομίες του κόσμου.

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των στρατηγικών συνεργατών αυτού του εγχειρήματος  για τους επόμενους Αμερικανικούς σταθμούς του 2019 αλλά και προοίμιο του 2020 και 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ