Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 07:24

Στην Κάρπαθο δημοσιογράφοι και bloggers από Ιταλία και ΗΠΑ

Ο Δήμος Καρπάθου ενέκρινε την οργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών από τις αγορές ενδιαφέροντος του νησιού και αποφάσισε μεταξύ άλλων τη φιλοξενία δημοσιογράφων και bloggers από την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, θα βρίσκονται στην Κάρπαθο δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο της βαρύτητας που αποδίδει ο Δήμος Καρπάθου στην υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων σε αγορές ενδιαφέροντος όπως η Ιταλική, που για την Κάρπαθο έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οι δημοσιογράφοι θα δημοσιεύσουν αφιερώματα εστιάζοντας σε ποιοτικές διακοπές και προσεγγίζοντας τον ταξιδιώτη με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και ποιοτικά ενδιαφέροντα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το protothema, από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στην Κάρπαθο έξι bloggers- δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, οι οποίοι αναμένεται να προβάλουν στην αγορά των ΗΠΑ ειδικές μορφές τουρισμού όπως είναι η γαστρονομία, σε συνδυασμό με άλλα ειδικά ενδιαφέροντα όπως η ιστορία, η αρχαιολογία, οι ποικίλες δραστηριότητες και η παράδοση.

Οι εν λόγω δημοσιογράφοι συνεργάζονται με Μ.Μ.Ε., blogs και social media, συνεπώς αναμένεται να προκαλέσουν συνδυαστικά προβολή υψηλής έντασης στις ομάδες – στόχους του προορισμού στην αγορά των ΗΠΑ.