Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 18:31

Ellinair: Νέα σύνδεση Αθήνας-Ρόδου με τρία δρομολόγια την εβδομάδα

Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα η Ellinair θα συνδέει την Αθήνα με τη Ρόδο, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασής της, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Οι πτήσεις, που θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A319, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για το διάστημα από τις 4 Ιουνίου 2018 έως την 1η Οκτωβρίου 2018, ενώ όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, θα εξεταστεί η δυνατότητα επέκτασης και αύξησης των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται, ότι η Ellinair συνδέει με τακτικές πτήσεις τη Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο, για δεύτερη χρονιά, με δύο πτήσεις την εβδομάδα (Παρασκευή και Κυριακή).

Σχολιάζοντας τη νέα γραμμή της Ellinair, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωάννης Μουζενίδης, δήλωσε: "Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών, όσο και των κατοίκων της Ρόδου, αλλά και στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την ταξιδιωτική αγορά σχετικά με την καλύτερη αεροπορική εξυπηρέτηση του νησιού, ανακοινώνουμε τις νέες αυτές πτήσεις".