Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 07:25

Γεμάτο Αυστριακούς τουρίστες το πρώτο τσάρτερ της σεζόν στη Ρόδο

Με την πρώτη πτήση τσάρτερ OS 9173 από Βιέννη, της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines, ξεκίνησε και επισήμως το πρωί της Κυριακής (25/03) η φετινή τουριστική περίοδος για τη Ρόδο.

Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» του νησιού μεταφέροντας 85 επιβάτες από την αυστριακή πρωτεύουσα και από άλλες πόλεις της Αυστρίας.     

Η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «Βιλλανόβα» επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους πρώτους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι που οι διακοπές τους ξεκινούσαν με ένα τόσο θερμό καλωσόρισμα και ευχαρίστησαν τους διοργανωτές.

«Η σεζόν ξεκινά με καλούς οιωνούς, φέτος, όπως προκύπτει και από τα θετικά μηνύματα που έρχονται από τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες η Διεύθυνση Τουρισμού είχε δυναμική παρουσία.

Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και ασφαλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και όπως όλα δείχνουν, το 2018 θα είναι σαφώς καλύτερη χρονιά από το 2017 σε ό,τι αφορά τις αφίξεις τουριστών» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Μαρίζα Χατζηλαζάρου και πρόσθεσε: «Οι στοχευμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Τουρισμού του δήμου για την προβολή της Ρόδου και την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, αναμένουμε ότι θα αποδώσουν καρπούς και τη φετινή τουριστική περίοδο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ