Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 03:30

AWARDS 2017: Ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού

Η εταιρεία New Times Publishing διοργανώνει την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. στο King George Athens Hotel τη συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, Treasures of Greek Tourism 2017.

Το ετήσιο forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στη διάρκεια του ετήσιου forum θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2017, οι οποίες βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και αφορούν: Α) τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Β) τα τουριστικά γραφεία Γ) τις περιφέρειες με τη μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό Δ) τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός, ο οποίος θα διανεμηθεί στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού. Στον οδηγό περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, παρεμβάσεις εκπροσώπων της πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι της πολιτείας, των φορέων του κλάδου, πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου (ξενοδοχεία, μεγάλα τουριστικά γραφεία της χώρας, προμηθευτές) καθώς επίσης και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Έτσι η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του ελληνικού τουρισμού, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα και τη στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας, μεσούσης της κρίσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ