Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:57

Η Eurowings προσθέτει συνολικά 22 νέους προορισμούς

Το καλοκαίρι του 2018, οι επιβάτες της Eurowings θα μπορούν επίσης να πετούν από το Αννόβερο προς νέους προορισμούς στις ακτές της Νότιας Ευρώπης. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κως.

Οι πτήσεις προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, ενώ η πτήση προς την Κω θα εκτελείται κάθε Κυριακή. Το Μοναστίρ στη Σαρδηνία έχει επίσης ενταχθεί στο καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων την επόμενης σεζόν.

Στο δίκτυο των πτήσεων από τη Στουτγάρδη η Eurowings θα προσθέσει συνολικά πέντε νέα δρομολόγια: οι νέοι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται το καλοκαίρι του 2018 είναι το Αλικάντε της Ισπανίας, το Νιούκι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Βενετία, το Παλέρμο και η Ζάκυνθος. Οι πτήσεις προς το Αλικάντε θα αναχωρούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το Σάββατο θα εκτελούνται και οι νέες πτήσεις που θα συνδέουν τη Στουτγάρδη με τη Ζάκυνθο και το Νιούκι, ενώ το δρομολόγιο Στουτγάρδη - Παλέρμο θα προσφέρεται κάθε Κυριακή.

Οι επιβάτες της Eurowings από το Σάλτσμπουργκ θα μπορούν να απολαμβάνουν απευθείας πτήσεις προς την Κρήτη. Ειδικότερα, κάθε Παρασκευή ένα αεροπλάνο της Eurowings θα απογειώνεται από την παραμυθένια πόλη της Αυστρίας προς το δημοφιλές ελληνικό νησί.

Εκτός από την Κρήτη που θα συνδέεται απευθείας με το Σάλτσμπουργκ, μία ακόμη πτήση από το Ντίσελντορφ προς ένα αγαπημένο ελληνικό νησί, την Κέρκυρα, έρχεται να προστεθεί στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2018. Η πτήση προς το έβδομο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας θα αναχωρεί κάθε Σάββατο.

Η Κέρκυρα περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα πτήσεων από το Αμβούργο με δύο πτήσεις/εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Αμβούργο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη νέα πτήση της Eurowings προς το Τζέρσεϊ που θα εκτελείται κάθε Σάββατο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ