Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 09:01

Οι καλύτεροι προορισμοί για μοναδικά selfies!

Νομίζετε ότι είναι αρκετό να ταξιδέψετε στον κόσμο και να αποκτήσετε μοναδικές εμπειρίες, που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη σας; Στην ψηφιακή εποχή, κανένα ταξίδι δεν έχει γίνει, αν οι λογαριασμοί σας σε Facebook, Instagram και Twitter δεν έχουν πλημμυρίσει από φωτογραφίες σας στα μέρη που έχετε επισκεφθεί. Η νέα μόδα του selfie ήρθε για να μείνει, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής ταξιδιωτικά δεδομένα!

Άλλωστε αν δεν έχετε μια δική σας φωτογραφία από το τελευταίο σας ταξίδι, πώς περιμένετε οι διαδικτυακοί σας φίλοι να πιστέψουν ότι πήγατε πραγματικά εκεί; Φέτος, πάρτε μαζί σας την αγαπημένη σας φωτογραφική μηχανή ή το smartphone και ανακαλύψτε ποια selfies αξίζει να τραβήξετε στις μελλοντικές σας αποδράσεις!

150η επέτειος του Εθνικού Πάρκου Yosemite, Καλιφόρνια

# Yosemite
@ YosemiteNPS ( Twitter και Instagram )

Στις 30 Ιουνίου του 1864, ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν υπέγραψε έναν νόμο που εξασφάλιζε επίσημα τη μοναδικότητα της κοιλάδαςYosemiteκαι, προστατεύοντας την περιοχή μέσω της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και δημιουργώντας το πρώτο κρατικό πάρκο στον κόσμο. Ευκαιρία να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις του πάρκου με μια φωτογραφία!

25η επέτειος της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου

# FotW

Τίποτα δεν συμβολίζει πιο γλαφυρά την κτηνωδία και την μετέπειτα ανάκαμψη της πόλης του Βερολίνου, από όσο το διάσημο τείχος του. Τιμώντας την πτώση του τείχους με την ταυτόχρονη ανάδειξη του φωτός και της ελπίδας, χιλιάδες μπαλόνια ηλίου θα δημιουργήσουν ξανά τα περίφημα σύνορα σε μια έκταση 7,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης. Μοιραστείτε αυτό το μοναδικό θέαμα με μια selfie λίγο πριν τα μπαλόνια απελευθερωθούν στον ουρανό.

Ace Hotel Downtown, Λος Άντζελες

# AceDTLA
@ AceHotel ( Twitter και Instagram )

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις στην καρδιά του Λος Άντζελες, το νέο απόκτημα της αλυσίδας Ace φιλοξενείται σε ένα κτήριο ιστορικής σημασίας, όπου στεγαζόταν το Εθνικό Θέατρο. Κάντε μια αναδρομή στην ιστορία του θεάτρου, βγάζοντας μια φωτογραφία μπροστά στα γιγαντιαία νέον γράμματα Jesus Saves, που δεσπόζουν ακόμα δίπλα στο μπαρ του τελευταίου ορόφου.

10η επέτειος του “Lost”, Χονολουλού

# Lost2014
@ 2014Lost ( Twitter και Instagram )

Οι φανατικοί τηλεθεατές της πασίγνωστης σε όλο τον κόσμο μυστηριώδους σειράς “Lost” θα επισκεφθούν φέτος τις παρθένες παραλίες της Χαβάης, όπου και έγιναν τα γυρίσματα, γιορτάζοντας την 10η επέτειο του. Εκεί θα απολαύσετε εκδρομές, πιθανές εμφανίσεις του cast και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία για μια μια επική ομαδική selfie.

Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, Βραζιλία

# WorldCup
# Brazil2014
@ FIFAWorldCup ( Twitter )

Ξεχάστε το Super Bowl και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν και το βλέμμα τον φιλάθλων είναι στραμμένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία. Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να σκοράρετε ένα selfie μέσα σε ένα γήπεδο, σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα της χώρας θα γίνει το κατάλληλο background για εσάς!

Επέτειος για τα 450α γενέθλια του William Shakespeare, Αγγλία

# ShakespearesBirthday
@ ShakespeareBT ( Twitter )

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο γέννησης ενός από τους πιο δημοφιλείς θεατρικούς συγγραφείς στον κόσμο προσελκύουν ήδη πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Ένα selfie κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης ή σε μια έκθεση αφιερωμένη στον Σαίξπηρ θα ενθουσιάσει τους φίλους σας.

πηγή:news.gr