Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 08:35

Google: Οι πιο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για το 2024 (pics)

Google: Οι πιο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για το 2024 (pics)
PHOTO: CIRCLE CREATIVE STUDIO/GETTY IMAGES

Mια λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι έδωσε στη δημοσιότητα η Google, βασιζόμενη στις αναζητήσεις που έγιναν στις ΗΠΑ για αεροπορικές πτήσεις για το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου 2024.

Σύμφωνα με τη λίστα του Google Flights, που δημοσίευσε το Travel + Leisure, το Λονδίνο αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για ταξίδια το καλοκαίρι του 2024. Η βρετανική πρωτεύουσα είναι μια συναρπαστική πόλη που έχει κάτι υπέροχο να προσφέρει κάθε εποχή.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Παρίσι. Η Πόλη του Φωτός είναι πάντα μια καλή ιδέα για ταξίδι. Καθώς όμως ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, η γαλλική πρωτεύουσα είναι πιο ελκυστική από ποτέ.

Στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε το Τόκιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια φιγουράρει πάντα σε λίστες με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Ακολουθούν η Ρώμη και η Νέα Υόρκη, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Αθήνα.

Η δεκάδα με τους κορυφαίους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google Flights, είναι η εξής:

1. Λονδίνο

2. Παρίσι

3. Τόκιο

4. Ρώμη

5. Νέα Υόρκη

6. Κανκούν

7. Ορλάντο

8. Λας Βέγκας

9. Σιάτλ

10. Αθήνα

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr