Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 08:16

CNN: Η Θεσσαλονίκη στους top προορισμούς παγκοσμίως για το 2023 (pics)

CNN: Η Θεσσαλονίκη στους top προορισμούς παγκοσμίως για το 2023 (pics)
Panos Karapanagiotis/iStockphoto/Getty Images

Μια λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για το 2023, όπως τους επέλεξαν οι συντάκτες του δημοσίευσε το CNN Travel.

Ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς βρίσκεται και η Θεσσαλονίκη, με τον δημοσιογράφο του CNN Barry Neild να την προτείνει ως ιδανικό city break προορισμό.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό αφιέρωμα του CNN Travel. Ο συντάκτης του CNN υπενθυμίζει ότι η Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε γαστρονομική πρωτεύουσα της Unesco και υπογραμμίζει την επαναλειτουργία της ιστορικής Αγοράς Μοδιάνο.

«Αν προσθέσετε τη δημοφιλή παραλιακή της πόλης και την εγγύτητα σε όμορφες παραλίες και βουνά, η Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα υποψήφια ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για city break στην Ευρώπη», προσθέτει το ρεπορτάζ. Επίσης γίνεται αναφορά στο μετρό της Θεσσαλονίκης που όπως σημειώνεται, αν όλα πάνε καλά, προβλέπεται να λειτουργήσει στο τέλος του 2023 και το οποίο παρουσιάζεται ως ένα «μεγάλο έργο υποδομής που θα συνδέσει τελικά το κέντρο της πόλης με το διεθνές αεροδρόμιό της».

Στη λίστα του του CNN περιλαμβάνονται προορισμοί για κάθε ταξιδιωτικό γούστο, όπως η Πολωνία, τα νησιά Φίτζι, το Λάος και η Τανζανία. Ας δούμε ολόκληρη τη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για το 2023.

Οι 23 καλύτεροι προορισμοί του 2023:

Πολωνία

Δυτική Αυστραλία

Λίβερπουλ, Αγγλία

Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα

Βίλνιους, Λιθουανία

Φίτζι

Μανάους, Βραζιλία

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ρουάντα

Γκέτεμποργκ, Σουηδία

Ρας αλ-Καϊμά, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Λάος

Γκρυγιέρ, Ελβετία

Μινεάπολη, Μινεσότα

Μπογκοτά, Κολομβία

Κοιλάδα Mustang, Νεπάλ

Τανζανία

Κάιρο, Αίγυπτος

Naoshima, Ιαπωνία

Μπελίζ

Οαχάκα, Μεξικό

Οττάβα, Καναδάς

Ουγκάντα

➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr