Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 11:16

Forbes: Προτείνει ελληνικό ξενοδοχείο για όσους από το εξωτερικό θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα (pics)

Forbes: Προτείνει ελληνικό ξενοδοχείο για όσους από το εξωτερικό θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα (pics)
Couples are once again planning destination weddings for their big day. GRACE HOTEL, AUBERGE RESORTS COLLECTION

Αναμφίβολα, τα γεγονότα της τελευταίας διετίας λόγω της πανδημίας αποτέλεσαν πλήγμα για τη βιομηχανία του γαμήλιου τουρισμού.

Η covid-19 έφερε, μεταξύ άλλων, αναβολές στους γάμους, ακυρωμένες τελετές, τη λεγόμενη τάση microwedding και άλλα, προκαλώντας τους διοργανωτές γάμων και τους ιδιοκτήτες χώρων δεξιώσεων να αναζητούν συνεχώς λύσεις και να προσαρμόζονται στα νέα μέτρα. 

Καθώς έτσι ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά, αλλά σταθερά, να επιστρέφει σε ρυθμούς κανονικότητας, οι γάμοι και οι δεξιώσεις επιστρέφουν επίσης στις επάλξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσίευμα του Forbes δίνει ιδέες σε ζευγάρια να διοργανώσουν τους γάμους τους σε ονειρεμένους προορισμούς, με την Ελλάδα φιγουράρει στην πρώτη θέση του αμερικανικού περιοδικού με το ξενοδοχείο Grace Santorini, το πιο ρομαντικό «καταφύγιο» στην «καρδιά» της Σαντορίνης.

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός αρχαίου βράχου πάνω από το καταγάλανο Αιγαίο, το Grace Hotel στη Σαντορίνη προσφέρει ένα αιθέριο παραθαλάσσιο περιβάλλον για ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης.  H μοναδική τοποθεσία που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς στο χείλος του γκρεμού και η τέλεση του μυστηρίου του γάμου στη βεράντα της βίλας είναι, όπως υπογραμμίζεται, μόνο κάποιες από τις επιλογές.

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στη λίστα του Forbes:

Στο Florblanca Resort, στη Κόστα Ρίκα, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και την άμμο της χερσονήσου Νικόγια, γιορτάζοντας τον έρωτά τους σε μία από τις πέντε «Μπλε Ζώνες» του κόσμου και εξερευνώντας παράλληλα τους ανοιχτούς χώρους ενός καταπράσινου τροπικού παραδείσου. Χτισμένο ανάμεσα σε μια παραλία με λευκή άμμο και ένα τροπικό δάσος, το οικολογικό θέρετρο προσφέρει 11 αυτόνομες βίλες.

Το Forbes συνεχίζει με το Four Seasons Resort Punta Mita στο Μεξικό. Εδώ τα παραθαλάσσια σπίτια παρέχουν έναν απρόσκοπτο τρόπο στα ζευγάρια να γνωρίσουν τον προορισμό με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός πολυτελούς θέρετρου. Οι βίλες τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων σε στιλ χασιέντα και οι ιδιωτικές παραθαλάσσιες κατοικίες προσφέρουν απαράμιλλη ιδιωτικότητα, εξατομικευμένες υπηρεσίες και ευρύχωρη διαρρύθμιση.

Για τα ζευγάρια που αναζητούν ένα μικρό και απομακρυσμένο καταφύγιο, στην Καραϊβική υπάρχει το Bequia Beach Hotel με τις ιδιωτικές βίλες. Βρίσκεται στο μικρό νησί Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, στην ανατολική Καραϊβική, με περίπου 5.000 κατοίκους, χωρίς φωτεινούς σηματοδότες, ούτε άλλα ξενοδοχεία ή γνωστές αλυσίδες εστιατορίων.

Ένας άλλος προορισμός για ρομαντικό γάμο προορισμού, είναι το ξενοδοχείο Chatham Bars Inn στις ΗΠΑ. Ανοιξε τις πόρτες του το 1914, βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στο Cape Cod, την καρτ ποστάλ της Αμερικής και αποτελεί ιδανικό προορισμό για το καλοκαίρι και για ρομαντικούς γάμους.

Τέλος ένα ξενοδοχείο ορόσημο από το 1948, προτείνει το Forbes, για όσα ζευγάρια θέλουν να συνδυάσουν γάμο και ταξίδι. Ο λόγος για το Shore Lodge, ένα από τα κορυφαία boutique ξενοδοχεία στο Αϊντάχο των ΗΠΑ.

 

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr