Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 09:52

Διακοπές σε 5 Airbnb με την καλύτερη θέα στον κόσμο (pics)

Το «παράθυρο με θέα» παίρνει άλλη διάσταση στα παρακάτω Airbnb που μπορεί να βλέπουν από ζούγκλα μέχρι νορβηγικά φιορδ κι από ισλανδικά ηφαιστειακά τοπία μέχρι το Βόρειο Σέλας.

Δείτε τις προτάσεις του clickatlife που ακολουθούν:

Glamping Birdbox με θέα σε φιορδ, Νορβηγία

Το συγκεκριμένο Airbnb θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από όνειρο, από αυτά που ξυπνάμε και θέλουμε να ξανακοιμηθούμε για να συνεχίσει –αλλά ποτέ δεν συμβαίνει. Εδώ, μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα, σε ένα μοναδικό σημείο για Glamping με θέα την επική οροσειρά της Blegja και του Førdefjord, σε ένα σκηνικό πραγματικής ηρεμίας, με πουλιά να κελαηδούν και ποτάμια να ρέουν. Οι επισκέπτες του μπορούν να εξερευνήσουν την εξοχή, να περπατήσουν μέχρι το φιορδ, να κάνουν μπάνιο, πεζοπορία κι όλα αυτά σε ένα μικρό παλιό αγρόκτημα στην πλαγιά του βουνού, στη δυτική Νορβηγία, 3 ώρες βόρεια του Bergen. Πόσο κοστίζει, όμως, η θέα στο όνειρο; Υπολογίστε από 350 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Casa Blue με θέα στο Tamarindo και στο δάσος, Κόστα Ρίκα

Το συγκεκριμένο Airbnb μοιάζει να τα έχει όλα και σίγουρα δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να τα βλέπουν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, από τα τεράστια παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι. Σπίτι με 5 κρεβατοκάμαρες, με θέα στον κόλπο και στη θάλασσα, σε απέραντο πράσινο, με πισίνα υπερχείλισης και όλα τα κομφόρ. Αυτή την εποχή, η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 900 ευρώ την ημέρα.

Γυάλινο σπίτι με θέα το Βόρειο Σέλας, Ισλανδία

Στη νότια Ισλανδία, λίγο πιο έξω από τη μικρή πόλη Hella με πληθυσμό μόλις 865 κατοίκους, το σχεδόν ολοκληρωτικά γυάλινο σπίτι ίσως μοιάζει λίγο πιο… kinky αρχικά, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θα μπορεί να σας παρακολουθεί στο εσωτερικό του, αφού είναι απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Παρά το μικρό του μέγεθος, χωράει όλα τα βασικά, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και queen-size κρεβάτι, το μεγαλύτερο ατού του, όμως, δεν είναι άλλο από τη θέα στο Βόρειο Σέλας, ακόμη και ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Bonus: από το μπάνιο, το τοπίο είναι ηφαιστειακό, με θέα σε ηφαίστεια και χωράφια λάβας, για όσους αρέσκονται στο να κάνουν ντους αγναντεύοντας. Η τιμή του διαμορφώνεται σε κάτι παραπάνω από 500 ευρώ τη βραδιά.

Fisherman 's Cave House by Spitia με θέα στο Αιγαίο, Σαντορίνη

Όταν μιλάμε για θέα, η Σαντορίνη δεν γίνεται να μένει εκτός, αποτελώντας έναν προορισμό που από κάθε του σημείο μπορείς να αγναντέψεις το απέραντο γαλάζιο. Το συγκεκριμένο Airbnb είναι ένα προσεκτικά και καλαίσθητα ανακαινισμένο παλιό Σπήλαιο Ψαρά, που βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο ακριβώς πάνω στο βράχο της Καλντέρας στο χωριό Οία, που σημαίνει ότι η θάλασσα και τα κυκλαδίτικα ηλιοβασιλέματα είναι στο… πιάτο. Κυριολεκτικά κρεμασμένο από τον γκρεμό της καλντέρας, ακριβώς κάτω από το παλιό κάστρο στο γραφικό χωριό της Οίας, 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το Airbnb αυτό συνδυάζει πολυτέλεια και αγνότητα από 445 ευρώ τη βραδιά, τιμή η οποία τον Αύγουστο ξεπερνά τα 700.

Paraty με θέα το δάσος, Βραζιλία

Μπανάνες, μαϊμούδες, λιβελούλες, φυσικές πισίνες και άπειρο πράσινο. Αυτή είναι η θέα που περιμένει τον επισκέπτη του εν λόγω Airbnb στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, σε ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην καρδιά του δάσους, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Bocaina. Το υλικό της σκεπής είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να απολαύσει κάποιος τον ήχο της βροχής, ενώ οι γυάλινοι τοίχοι δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να ατενίζει τη φύση, από την άνεση του κρεβατιού ή του καναπέ του. Έξω από το Airbnb, υπάρχει και ένας… ιδιωτικός καταρράκτης για μπάνιο και χαλάρωση χωρίς κόσμο. Η τιμή του ξεκινά από 128 ευρώ τη διανυκτέρευση συν το κόστος καθαρισμού και την προμήθεια υπηρεσιών.

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr