Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 08:05

Conde Nast Traveler: Η Μύκονος ανάμεσα στα κορυφαία νησιά του κόσμου με τις καλύτερες παραλίες (pics)

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler μας κάνει να ονειρευόμαστε τις επόμενες διακοπές μας δημοσιεύοντας μια λίστα με τα νησιά που έχουν τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία Readers' Choice Awards, στα οποία περισσότεροι από 800.000 αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές της χρονιάς.

Φυσικά, το ελληνικό χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει από μια λίστα με top παραλίες. Ένα ελληνικό νησί κατάφερε να ξεχωρίσει για τις παραλίες του και να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα σε προορισμούς όπως οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler, η Μύκονος είναι ένα από τα 10 νησιά με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο.

Η Μύκονος (η οποία ψηφίστηκε και ως το δεύτερο καλύτερο νησί στην Ευρώπη για το 2021 στα βραβεία Readers' Choice Awards), βρέθηκε στην 9η θέση της λίστας. Εκτός από τα αμέτρητα δαιδαλώδη σοκάκια της Χώρας όπου έχουν περπατήσει οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη, τα ηλιοβασιλέματα στη Μικρή Βενετία και το διάσημο nightlife, το νησί των ανέμων φημίζεται και για τις πανέμορφες παραλίες του. Κοσμικές, αμμουδερές, οργανωμένες, ήσυχες και απόμερες. Σε όποια και να πας, θα κολυμπήσεις σε εκπληκτικά, πεντακάθαρα νερά.

Το Conde Nast Traveler κάνει ξεχωριστή αναφορά στην Ψαρού, που είναι η αγαπημένη της διεθνούς ελίτ, καθώς και στην Super Paradise όπου το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

1. Αρούμπα, Καραϊβική

 Getty

2. Παλαουάν, Φιλιππίνες

 Getty

3. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

 Getty

4. Μαλδίβες

 Getty

5. Μπορακάι, Φιλιππίνες

 Getty

6. Ανγκουίλα

 Getty

7. Σεϋχέλλες

 Getty

8. Βερμούδες

 Getty

9. Μύκονος

 Getty

10. Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

 Getty

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr