Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 08:38

Big 7 Travel: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στο Instagram - Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός (pics)

H ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel δημοσίευσε μια λίστα με τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη του κόσμου στο Instagram για να πάρουμε ιδέες για τις επόμενες αποδράσεις μας.

Η λίστα βασίστηκε σε ένα σύστημα αξιολόγησης που αναλύει τον αριθμό των hashtags ανά προορισμό, τα αποτελέσματα έρευνας στους αναγνώστες και τις ψήφους της διεθνούς συντακτικής ομάδας της εταιρείας. Ανάμεσα στους 50 προορισμούς της λίστας βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί. Συγκεκριμένα, στην 14η θέση φιγουράρει η Σαντορίνη.

Το πολυφωτογραφημένο νησί των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα. Η θέα στο ηφαίστειο, τα λευκά σπίτια, οι εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους, οι ηφαιστειακές μαύρες και κόκκινες παραλίες και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες την κάνουν τη Σαντορίνη έναν από τους πιο ινσταγκραμικούς προορισμούς που δικαιολογημένα βρίσκεται στη wish list κάθε ταξιδιώτη σε αυτόν τον πλανήτη.

Στην κορυφή της λίστας της Big 7 Travel βρέθηκε η Σιγκαπούρη. Συνδυάζοντας ουρανοξύστες και σύγχρονη αρχιτεκτονική, μικρές γειτονιές με πλανόδιους μικροπωλητές, μεγάλα εμπορικά κέντρα και ινδουιστικούς ναούς, τροπική βλάστηση και μυθικούς κήπους, η ασιατική μητρόπολη πάντα βρίσκει τον τρόπο να εκπλήσσει τους ταξιδιώτες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το νησί Μπορακάι στις Φιλιππίνες, ενώ το Οάχου της Χαβάης ήρθε τρίτο.

Ακολουθούν οι 15 πιο δημοφιλείς προορισμοί στο Instagram:

Σιγκαπούρη

Μπορακάι, Φιλιππίνες

Οάχου, Χαβάη

Τόκιο, Ιαπωνία

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Μπανφ, Καναδάς

Ακτή Αμάλφι, Ιταλία

Σικάγο, ΗΠΑ

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Κόλπος Χα Λονγκ, Βιετνάμ

Ουάντι Ραμ, Ιορδανία

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Σίδνεϊ, Αυστραλία

Σαντορίνη, Ελλάδα

Παρίσι, Γαλλία

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr