Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 08:56

Instagram: Τα ωραιότερα πεντάστερα ξενοδοχεία του κόσμου (pics)

Χιλιάδες ταξιδιώτες έκαναν like και σχολίασαν φωτογραφίες εντυπωσιακών ξενοδοχείων στο Instagram την περασμένη χρονιά.

Έτσι, η βρετανική ιστοσελίδα money.co.uk αποφάσισε να συγκεντρώσει σε μια λίστα τα ωραιότερα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που οι ταξιδιώτες ονειρεύονται να επισκεφθούν.

Η εταιρεία εξέτασε περισσότερα από 10 εκατομμύρια hashtags που σχετίζονται με πεντάστερα ξενοδοχεία σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να βρει τα πιο δημοφιλή στο Instagram. Από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι και τις Μαλδίβες, αυτά τα 10 εντυπωσιακά ξενοδοχεία έχουν τις περισσότερες δημοσιεύσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα 10 πιο «ινσταγκραμικά» πεντάστερα ξενοδοχεία του κόσμου είναι τα εξής:

1. Burj Al Arab Jumeirah, Ντουμπάι

Σύμφωνα με την έρευνα του money.co.uk, το Burj Al Arab στο Ντουμπάι είναι το ωραιότερο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου με 2.428.501 αναρτήσεις στο Instagram. Η εμπειρία διαμονής στο Burj Al Arab είναι σίγουρα μοναδική, καθώς όπως και να έχει δεν μένει κανείς κάθε μέρα σε ένα ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 1 δισ. δολάρια.

2. Soneva Jani, Μαλδίβες

Αυτό το ονειρικό καταφύγιο χαλάρωσης στις Μαλδίβες κέρδισε τη δεύτερη θέση στη λίστα με 415.461 hashtags στο Instagram χάρη στις βίλες του που μοιάζουν σαν να επιπλέουν στο νερό.

3. Bellagio, Λας Βέγκας

Το Hotel Bellagio, με περισσότερα από 1.000 συντριβάνια, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λας Βέγκας. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα εντυπωσιακά show των συντριβανιών από το πεζοδρόμιο του Las Vegas Strip, αλλά και από το εσωτερικό του Bellagio.

4. The Plaza, Νέα Υόρκη

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να μείνει έστω και ένα βράδυ σε αυτό το ξενοδοχείο-κόσμημα της Νέας Υόρκης που χτίστηκε το 1907 και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κτήρια ολόκληρου του πλανήτη;

5. Beverly Hills Hotel, Καλιφόρνια

Το Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική του. Πρόκειται για ένα resort με τεράστια λάμψη που ήταν τόπος διαμονής πολλών διάσημων προσωπικοτήτων όπως η Μέριλιν Μονρόε και ο Τσάρλι Τσάπλιν.

6. Halekulani, Χαβάη

Το Halekulani είναι ένα ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο μπροστά στον ωκεανό που βρίσκεται στην παραλία Waikiki στη Χονολουλού της Χαβάης. Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του National Geographic με τα 10 καλύτερα μέρη στον κόσμο για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα.

7. Claridge's Hotel, Λονδίνο

To Claridge’s στην καρδιά της συνοικίας Mayfair θεωρείται ένα από τα ομορφότερα δείγματα αρ ντεκό του Λονδίνου. Για περισσότερο από έναν αιώνα έχει διατηρήσει τη μοναδική κληρονομιά του, προσφέροντας την απόλυτη πολυτέλεια στους επισκέπτες.

8. The Ritz Paris, Παρίσι

Άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, προσωπικότητες όπως ο Marcel Proust, ο Ernest Miller Hemingway και η Coco Channel, σημάδεψαν με την παρουσία τους το επιβλητικό αυτό κτήριο στην πλατεία Vendome στο Παρίσι.

9. Niyama, Μαλδίβες

Το Niyama Resort βρίσκεται σε ένα γραφικό νησάκι των Μαλδίβων και αποτελείται από 87 μικρές βίλες, η μία ωραιότερη από την άλλη.

10. W Barcelona, Βαρκελώνη

Δεν γίνεται να επισκεφθείτε τη Βαρκελώνη και να μην φωτογραφίσετε αυτό το τεράστιο ξενοδοχείο- κατάρτι στην άκρη της Barceloneta, που ­μοιάζει να επιβλέπει όλη τη ­Μεσόγειο.