Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 08:34

«Maldives Border Miles»: Οι Μαλδίβες δίνουν... προνόμια σ΄ όσους τις επισκεφθούν

Οι προορισμοί σε όλο τον κόσμο που πλήττονται από την πανδημία έχουν γίνει δημιουργικοί για να προσελκύσουν επισκέπτες.

Τα Μπαρμπέιντος, για παράδειγμα, αφήνουν τους ανθρώπους να ζουν και να εργάζονται εκεί για ένα χρόνο, χωρίς φόρο εισοδήματος, ενώ οι προορισμοί στο Μεξικό προσφέρουν επίσης προνόμια.

Οι Μαλδίβες με την σειρά τους ανακοίνωσαν την υλοποίηση του «Μαλδίβες Border Miles», ενός είδος προγράμματος που επιβραβεύει τους ταξιδιώτες για τις συχνές επισκέψεις τους στο μικρό νησιωτικό έθνος της Νότιας Ασίας, όπως αναφέρει ο ταξιδιωτικός μπλόγκερ Gilbert Ott of God Save the Points.

Το πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το τμήμα μετανάστευσης της χώρας.

Ο ιστότοπος του προγράμματος περιγράφει τρία επίπεδα πιστότητας: Aida (χάλκινο), όπου ξεκινούν όλοι. Antara (ασήμι); και Abaarana (χρυσός).

Κάθε ταξίδι στις Μαλδίβες, λοιπόν, θα λαμβάνει τουριστικούς πόντους, οι οποίοι προσθέτουν ”αποκλειστικά προνόμια” και ”προνόμια”, σύμφωνα με τον ιστότοπο του προγράμματος, ο οποίος αναφέρει επίσης ότι η επίσκεψη σε ”ειδικές περιστάσεις” θα οδηγεί σε επιπλέον πόντους. Μεγαλύτερες διαμονές θα αποφέρουν επίσης περισσότερους πόντους σύμφωνα πάντα με τον ιστότοπο του προγράμματος.

΄Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου της Maldives Immigration, οι επιβραβεύσεις, οι προσφερόμενες υπηρεσίες ή τα οφέλη, θα αυξάνονται, καθώς θα σημειώνονται περισσότερα ταξίδια. Ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς περιλαμβάνουν αυτές οι ανταμοιβές, οι υπηρεσίες και τα οφέλη δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού και Μετανάστευσης των Μαλδίβων δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του Insider για σχόλιο όταν τους ζητήθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Οι Μαλδίβες άνοιξαν εκ νέου σε όλους τους τουρίστες στις 15 Ιουλίου 2020, υπό την προϋπόθεση ότι οι επισκέπτες μπορούν να παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την αναχώρησή τους προς εκεί.

Πηγή: insider.com