Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 08:51

Insider: Τρία ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου (pics)

Τη λίστα με τα πιο όμορφα και μυστικά νησιά παγκοσμίως που πρέπει να επισκεφτεί κανείς έστω και μία φορά στην ζωή του, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες το ειδησεογραφικό site Insider.com.

Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς παγκοσμίως travel bloggers μοιράζονται την άποψή τους μέσω του Insider αναφορικά με τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά νησιά του κόσμου, τα οποία, ωστόσο δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστά (τουλάχιστον στο αμερικάνικο κοινό) στο ευρύ κοινό.

Εκτός από τους travel bloggers, για την δημιουργία της λίστας την άποψή τους εξέφρασαν και ταξιδιωτικοί συντάκτες από διάφορα μέσα, καθώς και χρήστες του TripAdvisor.

Ανάμεσα σε μυστικά και λαμπερά σημεία στη Σικελία, ένα μυστικό καταφύγιο στο Μεξικό και άλλα κρυφά αλλά υπέροχα και πανέμορφα μέρη παγκοσμίως, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και τρία ελληνικά νησιά.

Το πρώτο ελληνικό νησί που συναντάται στη λίστα είναι η Πάρος, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς, ξεχωρίζει για τις απομονωμένες παραλίες, τα γοητευτικά χωριά και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα.

Δεύτερη συναντάται η Θάσος, η οποία στο δημοσίευμα αναφέρεται ως η «μυστική Σκιάθος», λόγω του πλούσιου πράσινου που διαθέτει το νησί. Ο επισκέπτης της, σύμφωνα με το άρθρο, απολαμβάνει εκπληκτικά τοπία και παραλίες, καθώς και πληθώρα σε θαλάσσια σπορ.

Τέλος, το τρίτο ελληνικό νησί που συμπεριλήφθηκε στη λίστα είναι η Ίος, ένα καταπληκτικό αλλά λιγότερο γνωστό ελληνικό νησί, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το οποίο πέραν από τις όμορφες παραλίες, ξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζει, όσο και για την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.