Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 07:14

«Tropical Island Paradise» - Ένα ολόκληρο τροπικό νησί… εν πλω (Φωτογραφίες)

Ένα πολυτελές θεματικό σούπερ γιοτ μεταφέρει τα τροπικά νησιά εν πλω μέσα από το καινοτόμο και πρωτοπόρο design.

Το όνομα του «Tropical Island Paradise» δηλώνει αυτό ακριβώς που είναι, με όσους καταφέρουν να το αποκτήσουν να ζουν κανονικά μέσα σε ένα άκρως τροπικό περιβάλλον.

Σχεδιασμένο από την ομάδα Βρετανών κατασκευαστών Yacht Island Design, δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την αίσθηση ενός απομονωμένου νησιωτικού παραδείσου, με στοιχεία εμπνευσμένα από τα νησιά της Καραϊβικής, του Ινδικού Ωκεανού και της Πολυνησίας.

Διαθέτει δικό του ηφαίστειο κάτω από το οποίο τρέχει ένας καταρράκτης που τροφοδοτεί με νερό την πισίνα με θέα στον ωκεανό, μια παραλία η οποία περιβάλλεται από καλύβες tiki, καμπάνες ανάμεσα σε φοινικόδεντρα καθώς και μικρά νησάκια με την δική του ξεχωριστή καμπάνα το καθένα στην ίδια επιφάνεια με τη θάλασσα.

Το πολυτελές γιοτ μήκους 90 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα, ενώ είναι εξοπλισμένο, επίσης, με κινηματογράφο, βιβλιοθήκη, αίθουσα παιχνιδιών, γυμναστήριο, σπα, vip σουίτες καθώς και ένα σπίτι που απλώνεται σε δύο καταστρώματα.

Εκτός από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, η ομάδα έχει σχεδιάσει και άλλα πρωτοπόρα θεματικά σούπερ γιοτ όπως το «The Streets of Monaco», μια μικρογραφία του Μονακό, αλλά και το «Utopia» ένα άκρως φουτουριστικό γιοτ που μεταφέρει στο μέλλον.

Πηγή: pursuitist.com