Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 08:51

Αλμπουφέιρα - Το θέρετρο στην Πορτογαλία με τις 25 παραλίες (Βίντεο+φωτογραφίες)

Στη φημισμένη επαρχία της Algarve, στο νότιο τμήμα της Πορτογαλίας, η Αλμπουφέιρα είναι μια πόλη με μια γοητευτική Παλιά Πόλη με χαρακτηριστικές πλατείες και δρόμους.

Διαθέτει μια πληθώρα επιλογών με υπέροχες παραλίες, value for money καταλύματα, ποικίλα εστιατόρια και μπαρ- κλαμπ για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της χώρας, το οποίο αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για οικογένειες, όσο και για ζευγάρια και singles που αναζητούν έντονες εμπειρίες διασκέδασης.

Το κέντρο της Αλμπουφέιρα είναι ένα παλιό ψαροχώρι, το οποίο ενδείκνυται για βόλτες και χάζι με την οικογένεια κατά την διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, το βράδυ μεταμορφώνεται σε… μαγνήτης για τα ζευγάρια και τις παρέες που θέλουν να βιώσουν εξαιρετικές εμπειρίες διασκέδασης μέχρι αργά, με τα κέντρα διασκέδασης να μην εντοπίζονται στο ιστορικό κέντρο της πόλης προκειμένου να μην διαταράσσεται η ησυχία και οι ισορροπίες.

Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία, ωστόσο, της περιοχής δεν είναι άλλο από τις αμέτρητες επιλογές σε παραλίες, οι οποίες απευθύνονται σε όλα τα γούστα και τις επιθυμίες, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Οι ακρογιαλιές εντοπίζονται τόσο εντός των ορίων της πόλης, όσο και εκτός.

Βίντεο: WhyGoThere