Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 08:13

Skyscanner: Η Κως στους ιδανικούς προορισμούς για διακοπές τον Ιούνιο στην Ευρώπη (pics)

Η διεθνής πλατφόρμα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και αυτοκινήτων Skyscanner αναδεικνύει τον Ιούνιο ως τον καλύτερο μήνα για καλοκαιρινές διακοπές.

Ο λιγοστός –συγκριτικά με τον Αύγουστο– κόσμος, οι καλές θερμοκρασίες στις θάλασσες αλλά και οι πιο οικονομικοί ναύλοι, αποτελούν τους τρείς λόγους για τους οποίους κάποιος θα άξιζε να επιλέξει τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού για τις διακοπές του.

Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο μήνα η Skyscanner προτείνει πέντε προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσα στους οποίους και ένας ελληνικός, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Κω.

Στο νησί των Δωδεκανήσων η θερμοκρασία τον Ιούνιο αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Κως προτείνεται, επίσης, και ως «χρυσή» επιλογή καθώς ο επισκέπτης της μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δραστηριότητες και εξορμήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 Στα όσα αξίζει κανείς να κάνει στο νησί του Ιπποκράτη είναι δραστηριότητες όπως κολύμπι, πεζοπορία και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία και όλα αυτά σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς την πολυκοσμία του Αυγούστου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ευρωπαϊκοί προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Skyscanner είναι η Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία, το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, η Κόστα ντελ Σολ στην Ισπανία και η περιοχή Αλγκράβε στην Πορτογαλία.

Δείτε αναλυτικά την σχετική λίστα: 

Αμάλφι, Ιταλία

Κως, Ελλάδα

Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Κόστα ντελ Σολ, Ισπανία

Αλγκάρβε, Πορτογαλία