Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 08:20

Independent: Έξι κορυφαίοι προορισμοί παγκοσμίως για διακοπές τον Ιούλιο (pics)

Σε πρόσφατο άρθρο της η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Independent συμπεριλαμβάνει ελληνικό νησί ανάμεσα στους έξι κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για διακοπές τον Ιούλιο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι ταξιδιώτες που γνωρίζουν επιλέγουν λιγότερο δημοφιλή νησιά για τις διακοπές τους, προκειμένου να αποφύγουν το συνωστισμό που δημιουργούν τα πλήθη.

Για την Τήνο, χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι πρόκειται για ένα νησί με ιδιαίτερα αρχαία μονοπάτια ανάμεσα σε υπέροχους ελαιώνες, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στο Φεστιβάλ Τήνου το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Τήνος διακρίθηκε από τη βρετανική εφημερίδα ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου μαζί με την Κορσική, τη Μογγολία, την Φινλανδία, το Μπάντεν Μπάντεν στη Γερμανία και τα νησιά Φίτζι.

Γεμάτη όμορφα μυστικά και καλά κρυμμένες παραλίες, η Τήνος, χαρίζει υπέροχες εικόνες σε όποιον την επισκεφτεί. Ξεχάστε για λίγο την εικόνα του νησιού κατά τον Δεκαπενταύγουστο και ανακαλύψτε την αληθινή γοητεία της κατά την διάρκεια του Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά την σχετική λίστα:

Κορσική, Γαλλία

Nησιά Φίτζι

Μπάντεν Μπάντεν, Γερμανία

Φινλανδία

Τήνος

Μογγολία