Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 08:12

Hostelworld: Δύο ελληνικά hostel στα καλύτερα του κόσμου (pics)

Όσοι λατρεύουν το ταξίδι και δηλώνουν φανατικοί backpackers γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι καλύτερες περιπέτειες, οι καλύτερες φιλίες και οι καλύτερες εμπειρίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: τα καλύτερα hostel.

Πώς μπορεί να γνωρίσει κάποιος ποιο είναι το καλύτερο και πιο ιδανικό γι αυτόν;

Εδώ έρχεται η διεθνούς φήμης πλατφόρμα hostelworld.com, η οποία πραγματοποίησε τα ετήσια βραβεία HOSCAR και ανέδειξε τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία για ακόμη μία χρονιά.Βασισμένη, λοιπόν, σε κριτικές 1,2 εκατομμυρίων χρηστών της που έμειναν σε κάποιο hostel κατά την διάρκεια του 2018 η πλατφόρμα κατέληξε στα κορυφαία ανά τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία και δύο ελληνικά.

Στην Αθήνα βρίσκεται το πρώτο που συναντάται στη λίστα, και πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Πιο Δημοφιλή». Ο λόγος για το Athens Backpackers, στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο βάσει του αριθμού κρατήσεων και των κριτικών από τους εκάστοτε επισκέπτες του, κατάφερε να ξεχωρίσει στις επιλογές του κοινού.

Το δεύτερο ελληνικό hostel που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου βρίσκεται στη Ρόδο και κατάφερε να κερδίσει μια θέση σε δύο κατηγορίες: «Καλύτερο Προσωπικό» και «Καλύτερα Μεσαίου Μεγέθους Hostels» (76-150 κρεβάτια).

Αυτό δεν είναι άλλο από το Stay Hostel στο κέντρο της σύγχρονης πόλης του νησιού, με μια ποικιλία σε μοντέρνας αισθητικής δωμάτια που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.