Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 08:17

Booking.com: Αυτές είναι οι πιο φιλόξενες χώρες στον κόσμο για το 2019 (pics)

Η έβδομη συνεχόμενη διοργάνωση των βραβείων Guest Review Awards της διεθνούς πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων Booking.com ανέδειξε την Ελλάδα, για ακόμη μία φορά, ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως.

Αυτήν τη φορά την κατέταξε στη λίστα με τις πιο φιλόξενες χώρες στη γη, καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση της κορυφαίας δεκάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα καθιερωμένα βραβεία της Booking.com, με τους ιθύνοντες να καταλήγουν στους τοπ προορισμούς βασισμένοι στις κριτικές των ταξιδιωτών και χρηστών της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το capitalfm, η ανάδειξη των συγκεκριμένων προορισμών προήλθε από το 73% των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, βασικό κριτήριο των οποίων ήταν το πόσο φιλικοί και ενδιαφέροντες ήταν οι κάτοικοι των περιοχών που επισκέφτηκαν.

Την πρώτη θέση στην λίστα με τις πιο φιλόξενες χώρες στον κόσμο κατέλαβε η Αυστρία, με την Τσεχία και την Πολωνία να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

H Αυστρία...

Στα ίδια βραβεία αναδείχθηκαν και οι πιο φιλόξενοι προορισμοί παγκοσμίως, με την πρώτη τριάδα να αποτελείται από το Γκόρεμε στην Τουρκία, το Σλαντζ στην Κροατία και το Ελουάνμπι στην Ταϊβάν.

Το Γκόρεμε...

Οι πιο φιλόξενες χώρες στον κόσμο:

  1. Αυστρία
  2. Τσεχία
  3. Πολωνία
  4. Νέα Ζηλανδία
  5. Ταϊβάν
  6. Ρουμανία
  7. Ουγγαρία
  8. Ιρλανδία
  9. Σερβία
  10. Ελλάδα

Οι πιο φιλόξενοι προορισμοί στον κόσμο: 

  1. Γκόρεμε, Τουρκία
  2. Σλαντζ, Κροατία
  3. Ελουάνμπι, Ταϊβάν
  4. Νιαγάρας, Καναδάς
  5. Λίμνη Tekapo, Νέα Ζηλανδία
  6. Μπέντιγκο, Αυστραλία
  7. Νιούπορτ, ΗΠΑ
  8. Nozawaonsen, Ιαπωνία
  9. Φερνάντο ντε Νορόνια, Βραζιλία
  10. Ελ Καλτέν, Αργεντινή