Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 08:52

Scarlet Lady: Το κρουαζιερόπλοιο του Ρίτσαρντ Μπράνσον (Βίντεο+φωτογραφίες)

Scarlet Lady: Αυτό είναι το όνομα του πρώτου από τα τρία κρουαζιερόπλοια της Virgin Voyages του Ρίτσαρντ Μπράνσον, από την οποία ο μεγιστάνας προσδοκά υψηλά κέρδη από τη βορειοοαμερικανική αγορά.

Οι λεπτομέρειες για το υπερπολυτελές σκάφος που έδωσε στη δημοσιότητα η νέα εταιρεία του Μπράνσον εντυπωσιάζουν: όχι μόνον για τον οικολογικό του προσανατολισμό -θα απαγορεύονται τα πλαστικά καλαμάκια, τα εμφιαλωμένα νερά, οι σακούλες, οι πλαστικοί αναδευτήρες, τα πλαστικά κύπελα κ.ο.κ.- , αλλά και για το σχεδιασμό και τις ανέσεις που θα προσφέρει στους επιβάτες του, όταν θα είναι έτοιμο να σαλπάρει σε δύο χρόνια από το Μαϊάμι για την Καραϊβική.

Η Virgin Voyages έχει αναθέσει τον σχεδιασμό και την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του πλοίου σε ορισμένες από τις καλύτερες εταιρείες design στον κόσμο με στόχο να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η “Scarlet Lady” θα διαθέτει ένα ιδιωτικό υπαίθριο σαλόνι, το Richard’s Roof αποκλειστικά για τους VIP επιβάτες που νοικιάζουν σουίτες, ενώ οι υπόλοιποι θα χαλαρώνουν σ’ έναν άλλο υπαίθριο χώρο, απολαμβάνοντας ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον έναστρο ουρανό τις νύχτες.

Μέσα στο κρουαζιερόπλοιο θα υπάρχουν δύο κύρια εστιατόρια: το Pink Agave που θα σερβίρει μεξικανικά πιάτα σ’ ένα μοντέρνο σκηνικό με κρεμαστά μπλε φώτα και καμπυλωτά τραπέζια και το Test Kitchen όπου θα κυριαρχούν τα cool μεταλλικά στοιχεία.

Όσο για την άθληση και τη χαλάρωση;

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει ένα υπαίθριο γυμναστήριο εφοδιασμένο μεταξύ άλλων με διαδρόμους για τρέξιμο και σάκους του μποξ κι ένα εσωτερικό, όπου οι επιβάτες θα αθλούνται ομαδικά -μεταξύ άλλων και στη γιόγκα-.

Παράλληλα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας υδρομασάζ, λασπόλουτρα, θαλασσοθεραπείες κ.α., αλλά και ποδόλουτρα και πεντικιούρ.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο των 2.700 θέσεων απευθύνεται αποκλειστικά σε επιβάτες άνω των 18 ετών, τους οποίους θα εξυπηρετούν τα 1.150 μέλη του πληρώματος. Θα αποπλεύσει για το παρθενικό του ταξίδι το 2020, ενώ ένα δεύτερο πλοίο θα παραδοθεί στην Virgin Voyages το 2021.

Πηγή: businessinsider