Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 09:40

Areias do Seixo Charm: Η απόδειξη του Eco Travel

Σε λιγότερο από μια ώρα μακριά από τη Λισσαβόνα το ξενοδοχείο Areias do Seixo Charm βρίσκεται πραγματικά μέσα στην φύση. Με πρωταγωνιστές τα πεύκα, τους αμμόλοφους και την θάλασσα το ξενοδοχείο μετατρέπεται σε ένα πραγματικό καταφύγιο ηρεμίας.

Ο αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου Vasco Vieira είχε σαν όνειρο να δημιουργήσει ένα μέρος που θα το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία, η άνεση και η πολυτέλεια.
Όταν οι ιδιοκτήτες αγόρασαν το ακίνητο για να δημιουργήσουν το ξενοδοχείο διαπίστωσαν πως υπάρχουν ερείπια από ένα παλιό κτίσμα.

Με κύριο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος ο αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου φρόντισε να επαναχρησιμοποιήσει τα συντρίμμια που βρέθηκαν για την κατασκευή του νέου ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 14 δωμάτια που τα κατασκευαστικά τους υλικά και τα διακοσμητικά έρχονται σε απόλυτη αρμονία με την γή. Ξύλινες λεπτομέρειες, κορμούς δέντρων, αναπαυτικές πολυθρόνες, υπέροχα μπάνια  και πολλές άλλες διακοσμητικές εκπλήξεις σε περιμένουν καθώς μπαίνεις στο δωμάτιο.


Κρεβάτια όπου τα στρώματα είναι στημένα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά , ενώ τα οικολογικά κρεμαστά τζάκια δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για αυτούς που αναζητούν ηρεμία.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να γίνει συνταξιδιώτης σε ένα ταξίδι γεμάτο μυρωδιές, γεύσεις και χρώματα μέσα από τα υπέροχα πιάτα που ετοιμάζει καθημερινά ο σεφ του ξενοδοχείου.Στο spa του ξενοδοχείου ξυπνήστε τις αισθήσεις σας, αφήσει ελεύθερο το σώμα σας, το μυαλό σας και το πνεύμα σας και αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες που που σας παρέχουν τα αιθέρια έλαια και τα ζεστά λαχανικά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr