Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 08:27

Tο ξενοδοχείο που βγαίνουν οι καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram (video+pics)

Οι λάτρεις του Instagram αναζητούν πάντοτε τα τελειότερα μέρη για να τραβήξουν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το περιοδικό Luxury Travel Advisor βρήκε το ξενοδοχείο που έχουν τραβηχτεί οι καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram.

Παρά την πρόσφατη βία και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο αρχιπέλαγος του Ινδικού Ωκεανού, ο τίτλος του πιο «Instagrammable ξενοδοχείου του κόσμου, πήγε στο «Anantara Kihavah Maldives Villas». 

Το ξενοδοχείο προσφέρει 80 ιδιωτικές βίλες με πισίνα – κάποιες εκ των οποίων χτισμένες πάνω σε ξύλινους πασσάλους μέσα στο νερό – κι άλλες σε μια «παρθένα έκταση ιδιωτικής παραλίας». Οι επισκέπτες καλούνται να «κάνουν snorkelling σε έναν από τους πιο διάσημους υφάλους στον κόσμο» ενώ μπορούν να δειπνήσουν σε ένα από τα 4 εστιατόρια, με την δυνατότητα μιας «υποβρύχιας γευσιγνωσίας».

Ο Καρλ Γουέμπστερ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του θέρετρου, δήλωσε: «Το υποβρύχιο εστιατόριο Sea και το πρόσφατο μπαρ, με παρατηρητήριο και μαγευτική θέα του νυχτερινού ουρανού Sky, βοηθούν το Anantara Kihavah να θεωρηθεί ως ένα μαγευτικό μέρος για φωτογραφίες και κάτι που μπορείτε να δείξετε στους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να τους εντυπωσιάσετε. Έχει πραγματικά αυτόν τον παράγοντα ‘ουάου’».

Βέβαια, αυτή η εμπειρία έρχεται και στην ανάλογη τιμή, καθώς ένα δίκλινο ξεκινά από 1350 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, αλλά χωρίς άλλα γεύματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να μεταφερθούν με το υδροπλάνο του θέρετρου από το διεθνές αεροδρόμιο, κάτι που κοστίζει 900 ευρώ μετ’ επιστροφής αν το μοιραστούν με άλλους, ή 13.000 ευρώ αν είναι για αποκλειστική χρήση.

Στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού έρχεται μια ιδιοκτησία στο Ουμπούντ του Μπαλί, το «Mandapa, A Ritz Carlton Reserve». Ακολουθεί το Viceroy Los Cabos, στο Σαν Χοσέ του νοτιοδυτικού Μεξικού. Και τελευταίο στην τετράδα, έρχεται άλλο ένα μεξικανικό θέρετρο, το «Hotel Matilda» στο Σαν Μιγκέλ, βορειοδυτικά της πόλης του Μεξικού.

Πηγή: dailymail