Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 08:37

Καλαμάτα: Η γνωστή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη «μαγεύτηκε» από το σουβλάκι του Τζίμη!

Η πολύ αγαπητή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την εκπομπή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τίτλο «Μαγείρισσα Άμεσης Βοήθειας» βρέθηκε τις περασμένες μέρες στην πόλη της Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα, την παρουσία της στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στον οποίο ανήρτησε δύο φωτογραφίες με άρωμα... κάρβουνου.

Βλέπετε, έχοντας ιδιαίτερη πείρα και αδυναμία στην τέχνη του κρέατος, αναζήτησε το μέρος εκείνο που θα της πρόσφερε ένα γευστικό και ζουμερό σουβλάκι ώστε να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο της. Οι δρόμοι λοιπόν την οδήγησαν στον «Τζίμη», το ψητοπωλείο στη γραφική πλατεία Αγίων Αποστόλων που είναι γνωστό για τα ωραία ψητά του.

Η ίδια μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά "Σουβλάκι ο Τζίμης στο κέντρο της Καλαμάτας σιγά μην δεν τον ανακάλυπτα" βάζοντας μεταξύ άλλων τα hashtag #best_souvlaki_ever & #best_souvlaki.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε ένα κατάστημα στην Άνω πόλη δοκιμάζοντας αυτή την φορά παστό...

Η γλυκιά Μυρσίνη ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτοντας και γνωρίζοντας νέες μαγειρικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Έχει επανειλημμένα λάβει ελληνικές αλλά και διεθνείς διακρίσεις για το έργο της, με προεξέχουσα αυτήν από το Gourmand World Cookbook Awards, για το βιβλίο «Ελλάδα – Τουρκία στο ίδιο τραπέζι» που έλαβε το βραβείο καλύτερου βιβλίου Μαγειρικής Μεσογειακής κουζίνας στον κόσμο.