Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 11:00

O μικρός Hans της Lufthansa που... μοιράζει δώρα

Η Lufthansa καλωσορίζει τη νέα χειμερινή σεζόν με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και απίθανα δώρα.

Στη νέα καμπάνια της κορυφαίας γερμανικής αεροπορικής εταιρείας πρωταγωνιστής είναι ο μικρός ταξιδιώτης Hans, μια χαριτωμένη φιγούρα αγοριού που κάνει περιοδεία σε όλη τη Γερμανία και προσκαλεί τo ταξιδιωτικό κοινό να παίξει μαζί του.

Η νέα καμπάνια της Lufthansa σχεδιάστηκε από τη WUNDERMAN και φέρει το χιουμοριστικό hashtag #PoutonHans (πού τον βρίσκεις;). Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αρκεί να επισκεφθούν το microsite που κατασκευάστηκε ειδικά για την αναζήτηση του Hans www.poutonhans.gr και να μαντέψουν απαντώντας επιτυχώς σε μία σειρά ερωτήσεων, τις πόλεις της Γερμανίας στις οποίες περιοδεύει ο μικρός ταξιδιώτης.

Σύμφωνα με το newsbeast, oι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση της Lufthansa για ένα διπλό εισιτήριο προς έναν προορισμό της επιλογής τους στη Γερμανία.

Οι επιβάτες που βρίσκονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μπορούν επίσης να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό #PouTonHans στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Lufthansa στον χώρο του αεροδρομίου.

Ο Hans θα βρίσκεται στη Γερμανία έως τις 5 Νοεμβρίου και κάθε εβδομάδα θα επισκέπτεται 3 διαφορετικές πόλεις. Όσες περισσότερες εβδομάδες παίξετε μαζί του και βρείτε σε ποιες πόλεις είναι, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των συμμετοχών σας και οι πιθανότητες να κερδίσετε το συναρπαστικό ταξίδι στη Γερμανία από τη Lufthansa. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στις 13 Νοεμβρίου από τον Rock FM.