Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 09:11

Ονειρούπολη Δράμας: Χριστούγεννα στο χωριό του Άγιου Βασίλη (Φωτογραφίες)

Ονειρούπολη Δράμας: Χριστούγεννα στο χωριό του Άγιου Βασίλη (Φωτογραφίες)
Φωτογραφία instagram: simeon_chirov

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τη Δράμα, μια πόλη με μοναδικά αξιοθέατα, γραφικές γειτονιές, χώρους πρασίνου και άφθονα νερά.

Αυτή την εποχή, η Ονειρούπολη είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους. Ένα από τα ομορφότερα και πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικα χωριά της Ελλάδας στήνεται κάθε χρόνο στο Δημοτικό Κήπο και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τα 20 χρόνια γιορτάζει φέτος ο θεσμός της Ονειρούπολης της Δράμας, που άνοιξε τις πύλες της ήδη από τις 2 Δεκεμβρίου για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, ενώ θα συνεχίσει να μαγεύει τους επισκέπτες μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου με ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Όπως αναφέρει το travelgo, στην Ονειρούπολη έχετε πλήθος επιλογών. Μπορείτε να κάνετε βόλτα με το Τρενάκι της Ονειρούπολης, να περιηγηθείτε στις μαγικές διαδρομές του χριστουγεννιάτικου χωριού και να συναντήσετε τον Άη Bασίλη στο Σπιτάκι του, να του στείλετε γράμμα στο Ταχυδρομείο του, να κατασκευάσετε το δικό σας ξύλινο στολίδι στο Ξυλουργείο του Άη Βασίλη και να δημιουργήσετε λαχταριστές μπισκοτολιχουδιές στο Ζαχαροπλαστείο του χωριού.

Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε στο λούνα παρκ, να δοκιμάσετε το παγοδρόμιο και να διαλέξετε καλούδια από τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr