Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 13:57

Παραλία Κανάλι: Η αμμώδης παραλία της Πρέβεζας με την φυσική πισίνα (Βίντεο)

Η παραλία Κανάλι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Νομού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των επισκεπτών της.

Οι περισσότεροι την επιλέγουν για την απέραντη αμμουδιά της, έκταση που αγγίζει τα 4χλμ, καθώς και για τα κρυστάλλινα νερά της, που έρχονται από το Ιόνιο Πέλαγος.

Το Κανάλι βρίσκεται σε μια τοποθεσία προικισμένη με ασύγκριτες φυσικές ομορφιές και μια από αυτές είναι μοναδική φυσική πισίνα που βρίσκεται δίπλα στην αμμώδη παραλία της.

To γεγονός ότι ο συνωστισμός δεν υφίσταται εδώ, πολύ σημαντικός παράγοντας με τις τωρινές συνθήκες, η περιοχή είναι πλήρως οργανωμένη με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια καθώς και καφέ-μπαρ.

Σημειώνεται πως η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης αγγίζει σχεδόν τα 50 χλμ, με χρυσαφένιες παραλίες και βότσαλο μέχρι ακρογιαλιές με πάλλευκη αμμουδιά ή βραχώδεις σχηματισμούς. Ικανοποιεί δηλαδή όλες τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες.

Η βρετανική εφημερίδα "Telegraph" δημοσίευμα της συμπεριέλαβε το Κανάλι στις 4 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Η παραλία βρίσκεται μόλις 15χλμ από την πόλη της Πρέβεζα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς του κοινού, καθώς αποτελεί στην κυριολεξία ένα ονειρικό μέρος για διακοπές με ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο του καναλιού "Michael Miller":

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr