Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 10:07

Ταξιδεύοντας αεροπορικώς από την Καλαμάτα στη Σόφια με μόλις... 99 λεπτά! (Βίντεο)

Αναμφίβολα, σε όλους μας αρέσουν τα ταξίδια, και ειδικά τα τελευταία χρόνια, με την βοήθεια του διαδικτύου και των πολλών ταξιδιωτικών σελίδων και εφαρμογών που έχουν δημιουργηθεί, έχει γίνει πολύ εύκολο να οργανώσει κανείς μόνος του τις διακοπές του.

Ένα από τα βασικά όμως πράγματα που μας απασχολεί όλους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, είναι η εύρεση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων για τους αγαπημένους μας προορισμούς.

Πάνω σε αυτό το ζήτημα, ένας ανερχόμενος travel youtuber, ο Αλέξανδρος Ponomarov, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο, μοιράζοντας την εμπειρία του για το πώς ταξίδεψε από την Καλαμάτα στη Σόφια της Βουλγαρίας με μόλις... 99 λεπτά. Παράλληλα, μας προτείνει μερικά tips για τα αεροπορικά ταξίδια καθώς και πώς μπορούμε να βρίσκουμε φθηνά εισιτήρια.

Η... περιπλάνηση του ξεκινάει με ΚΤΕΛ απ' την Αθήνα, ενώ στην "στάση" του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα προβάλει διάφορα σημεία της πόλης, όπως την Παναγία Υπαπαντή, τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων, την πλατεία της 23ης Μαρτίου καθώς και γραφικά δρομάκια του Ιστορικού Κέντρου.

Στην συνέχεια, κάνοντας γνωριμίες με συνταξιδιώτες του που επέλεξαν να πετάξουν με τον ίδιο οικονομικό τρόπο, καταφθάνει στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, παρουσιάζοντας μας τρόπους για να γίνει πιο απλή η αναχώρηση μας με αεροπλάνο.

Δείτε το βίντεο:

O Αλέξανδρος Ponomarov γεννήθηκε στην Ουκρανία και ζει την Αθήνα τα τελευταία 11 χρόνια. Είναι φοιτητής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, και ασχολείται ερασιτεχνικά με τον χορό. Τον ελεύθερό του χρόνο, προτιμά να τον αφιερώνει στη φωτογραφία και τα βίντεο στα οποία αποθανατίζει στιγμιότυπα από τα ταξίδια του. Η ενασχόλησή του με τον χορό ξεκίνησε ύστερα από κάποια βίντεο από το Youtube, που έτυχε να παρακολουθήσει. Σήμερα πλέον έχει δικό του κανάλι στο YouTube, όπου πλέον ανεβάζει τα δικά του βίντεο. Αγαπημένο του είδος χορού είναι το popping με στοιχεία από waving και robot dance. Το 2017 μάλιστα συμμετείχε στο “So You Think You Can Dance”, όπου κατάφερε να προκριθεί στην τελική 8άδα.