Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 09:50

Live Trip Traveller - Η Δανάη και ο Στέλιος κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας τον κόσμο (Βίντεο)

Live Trip Traveller - Η Δανάη και ο Στέλιος κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, ανακαλύπτοντας τον κόσμο (Βίντεο)

Με την παρούσα συνέντευξη ολοκληρώνουμε τον Β' κύκλο συνεντεύξεων «Εμπειριών Συλλέκτες» του Live Trip Traveller.

Πρόκειται για συνεντεύξεις ανθρώπων που μοιράστηκαν, μέσω της εφαρμογής LiveTrip Traveller, την εμπειρία από ταξίδια τους. Απαντώντας σε 10 κοινές ερωτήσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ταξιδιώτες που μας εμπνέουν με τις ιστορίες τους και ταξιδιωτική φιλοσοφία τους.

Έτσι, «ρίχνουμε αυλαία» στον Β' κύκλο επεισοδίων με την Δανάη Κουκουλομάτη και τον Στέλιο Χουλάκη.

Η Δανάη και ο Στέλιος κατάγονται από την Ελλάδα και είναι γεννημένοι το 1990. Η Δανάη έχει ταξιδέψει σε 35 χώρες και ο Στέλιος σε 25 αντίστοιχα. Τους γνωρίσαμε από το 6μηνο οδοιπορικό που πραγματοποίησαν σε Ρωσία, Μογγολία, Κίνα, Βιετνάμ, Φιλιππίνες, Μαλαισία και Ταϊλάνδη, όπου με τα σακίδιά τους, χρησιμοποίησαν διάφορα μέσα συγκοινωνίας, με αποκορύφωμα τον εντυπωσιακό τρένο του Υπερσιβηρικού και του Υπερμογγολικού.

Όνειρό τους είναι να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο για να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, να γνωρίσουν διαφορετικές δραστηριότητες και να βοηθήσουν τις κοινότητες που επισκέπτονται κατά την διάρκεια των ταξιδιών τους. Επίσης, μοιράζονται συμβουλές για την τοπική κουζίνα και τα εστιατόρια, τις εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με την ιστιοπλοΐα, την πεζοπορία, τις καταδύσεις και διάφορες δραστηριότητες και πληροφορίες σχετικά με τον εθελοντισμό σχετικά με τους τόπους που γνωρίζουν.

Η Δανάη και ο Στέλιος ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή του Live Trip Traveller για την συνέντευξη, απάντησαν στις σχετικές ερωτήσεις, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα.