Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 09:27

Live Trip Traveller - Η Rochelle Kilgariff ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το Ι.Χ. της (Βίντεο)

Η Rochelle Kilgariff είναι από την  Αυστραλία, γεννήθηκε το 1970, και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε 70 χώρες, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό της.

Στις συνεντεύξεις «Εμπειριών Συλλέκτες» του Live Trip Traveller αναφέρει πως ο πατέρας της ήταν μέλος ενός μουσικού συγκροτήματος. Σε μια από τις περιοδείες του, είχε μετατρέψει ένα σχολικό φορτηγάκι σε τροχόσπιτο και σε αυτό γεννήθηκε η Rochelle!

Όπως ήταν αναμενόμενο η σχέση της με το ταξίδι, ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή της γέννησής της. Πολύ σύντομα συνδύασε την δουλειά με το ταξίδι, αφού ασχολήθηκε με την οργάνωση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, έχοντας -ταυτόχρονα- την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, νιώθοντας πως έχει μια μεγάλη οικογένεια σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Κομβικό σημείο στην ζωή της ήταν ο Ιωάννης, με τον οποίο αποφάσισαν να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο με το όχημά τους, αποτελώντας μέλη του overlanddiaries.com.

Σκοπός τους είναι να επισκεφτούν όλες τις χώρες του πλανήτη, κάνοντας κάποια διαλείμματα σε διάφορες χώρες στις οποίες εργάζονται για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα.

Περιηγηθείτε και εσείς στον "κόσμο" του Live Trip Traveller μέσα από την σελίδα του livetrips.gr.