Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 09:22

Live Trip Traveller - Ο Ιωάννης Γιαννόπουλος γνωρίζει κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από τα ταξίδια του (Βίντεο)

Ο Ιωάννης Γιαννόπουλος είναι από την Ελλάδα, γεννήθηκε το 1972, και μέχρι στιγμής έχει ταξιδέψει σε 151 χώρες, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του.

Στις συνεντεύξεις «Εμπειριών Συλλέκτες» του Live Trip Traveller αναφέρει πως ξεκίνησε να ταξιδεύει με την οικογένειά του σε ηλικία 11 ετών. Στα 21 άρχισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να γνωρίσει κάθε γωνιά του κόσμου!

Ως παιδί, ταξίδεψε με τους γονείς του σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Ίσως αυτή η οικογενειακή συνήθεια, του δημιούργησε την επιθυμία να επισκέπτεται κάθε χρόνο διαφορετικό προορισμό και είναι κάτι που το καταφέρνει μέχρι τώρα. Στην αρχή, όταν τα οικονομικά του χαμηλά, ταξίδευε με το σακίδιό του, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα μεταφοράς, ανάλογα πάντα με τον προϋπολογισμό που είχε θέσει για το ταξίδι του.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην ανατολική Αφρική, είχε την τύχη να συναντήσει ένα άλλο ζευγάρι ταξιδιωτών, τον Άκη και την Βούλα, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ένα μεγάλο οδοιπορικό με το όχημά τους. Το γεγονός αυτό τον έβαλε σε σκέψεις και τελικά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δικό του όχημα. Πολύ σύντομα συνειδητοποίησε πως το να ταξιδεύεις με το δικό σου αυτοκίνητο δεν είναι πολυτέλεια, όπως πίστευε μέχρι τότε, αλλά αντιθέτως η ελευθερία που νιώθεις είναι κάτι το μοναδικό!

Με το πέρασμα του χρόνου, η ταξιδιωτική ομάδα μεγάλωσε, καθώς πλέον ταξιδεύει με την Rochelle, αποτελώντας οι δυο τους την ομάδα του overladdiaries.com. Σκοπός τους είναι να επισκεφτούν όλες τις χώρες του κόσμου με το τζιπ τους, τον "Βουκεφάλα".

Δείτε την συνέντευξη του μέσα από το βίντεο που ακολουθεί:

Περιηγηθείτε και εσείς στον "κόσμο" του Live Trip Traveller μέσα από την σελίδα του livetrips.gr.