Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 11:00

Το travel.eleftheriaonline σας "ζωντανεύει" τις ταξιδιωτικές σας αναμνήσεις!

Ταξίδι δεν σημαίνει απαραίτητα μία εβδομάδα άδεια από τη δουλειά για να τριγυρίσουμε σε κάποιο μακρινό μέρος εσωτερικού ή εξωτερικού. Ταξίδι μπορεί να είναι και μια ημερήσια εξόρμηση σε έναν κοντινό, όμορφο προορισμό που είναι αρκετός για να μας βγάλει από τη ρουτίνα.

Ένα είναι πάντως σίγουρο... Όποιο είδος απόδρασης και να επιλέξουμε, το πρώτο πράγμα που μας περνάει από το μυαλό είναι να την απαθανατίσουμε. Κρατάμε έτσι ζωντανές τις στιγμές που ζούμε εκείνη την ώρα, αφού όπως και να το κάνουμε κάθε εκδρομή είναι και μια γλυκιά ανάμνηση. 

Με γνώμονα τα παραπάνω λοιπόν και επειδή στο travel.eleftheriaonline κάθε ταξιδιωτική σας στιγμή μετράει, μέσω της επικοινωνίας μας οι εικόνες σας μπορούν εύκολα να γίνουν... είδηση! 

Πιο συγκεκριμένα, στέλνοντας μας τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας στο elefklm@gmail.com ή με ένα inbox στην σελίδα του travel.eleftheriaonline στο facebook θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις εμπειρίες σας σε... πρώτο θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ταξίδι μιας αναγνώστριας μας στην Ικαρία το οποίο μας έδωσε έμπνευση για... δημιουργία

Παράλληλα, επειδή μας αρέσει να βλέπουμε την Καλαμάτα, τη Μεσσηνία, την Ελλάδα και γενικότερα τον κόσμο μέσα από το ίσως πιο ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtag #eleftheriaonline και #travel.eleftheriaonline όταν κάνετε μια ανάρτηση, αυτόματα θα δείτε τις φωτογραφίες σας να συμπεριλαμβάνονται σε σχετικές μας δημοσιεύσεις με τα προαναφερόμενα hashtags. 

Σας περιμένουμε... Keep travelling!