Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 09:28

Επίσημη πρεμιέρα για το "Grecotel Pallas Athena"!!!

 

 

Στην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το openingpartyτου GrecotelPallasAthena, του νέου artboutiquehotelτου Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους πολυτελείς χώρους και εντυπωσιάστηκαν με τις υπέροχες συλλογές από έργα ιδιαίτερων designers και avantgarde καλλιτεχνών που τους διατρέχουν. Τα υπέροχα ΑrtCollectionRooms, οι εντυπωσιακές PallasSuites και οι συγκλονιστικές LoftSuitesμε θέα τα φώτα της πόλης και το Λυκαβηττό αποτελούν μια μικρή ιδιωτική γκαλερί για τον επισκέπτη που απολαμβάνει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης για τα μάτια του μόνο...

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο του 1ου ορόφου με θέα την νεοκλασική πλατεία Κοτζιά, οι ιδιαίτερες γεύσεις και οι ήχοι jazzμουσικής ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους ενώ τα επαινετικά σχόλια για το εγχείρημα δεν έπαψαν να κυριαρχούν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το PallasAthena πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης, έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά και φέρνει στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας τη «Νέα Πολυτέλεια»: artchic αισθητική με εξαιρετικό service.

Αθηνάς 65, Πλατεία Κοτζιά, τηλ:210 3250900, e-mail: reservations.pa@grecotel.com

Επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου πατώντας εδώ