Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 11:46

Η Ferrari ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Τη δημιουργία του πρώτου θεματικού της πάρκου στην Ευρώπη καθώς και τη δημιοργία του πρώτου ξενοδοχείου ανακοίνωσε η Ferrari.

Η PortAventura Entertainment S.A.U., θυγατρική της Investindustrial, υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης με τη Ferrari, ώστε να μπορέσει να κατασκευάσει το θεματικό πάρκο με την ονομασία “Ferrari Land” εντός του θερέτρου PortAventura και άλλο ένα θεματικό πάρκο στα περίχωρα της Βαρκελώνης.

Η Ferrari Land θα καλύπτει επιφάνεια 75.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει μια πληθώρα νέων και συναρπαστικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένου του ταχύτερου και υψηλότερου κάθετου επιταχυντή στην Ευρώπη.

Επίσης το πρώτο ξενοδοχείο της Ferrari θα δημιουργηθεί εντός του PortAventura, το οποίο θα είναι ένα 5* ξενοδοχείο πολυτελείας με 250 δωμάτια, εστιατόρια και προσομοιωτή οδήγησης.

Το όλο σχέδιο αποτελεί μία επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ, με το θεματικό πάρκο της Ferrari να προγραμματίζεται να ανοίξει επίσημα τις πύλες του το 2016. Το PortAventura υποδέχεται ήδη 4 εκατ. άτομα το χρόνο, από τα οποία το 50% προέρχεται εκτός Ισπανίας.