Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 11:46

Χριστούγεννα με Ιππασία στην Αρκαδία

Η ιστορία του ξενοδοχείου Villa Vager είναι από αυτές τις λίγες πολύτιμες ιστορίες που αξίζει να ειπώνονται και να διαδίδονται. Η Μαρίνα και ο Νικόλας Βάγγερ άφησαν τη ζωή τους στην πολύβουη πόλη και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αρχοντικό στο Λεβίδι Αρκαδίας. Ένα αρχοντικό όπου θα υποδέχονται τους επισκέπτες-φίλους τους και θα φροντίζουν να περνάνε αξέχαστες στιγμές.

ο ξενοδοχείο Villa Vager αποτελείται από 8 δωμάτια και 2 σουίτες. Κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και ξεχωριστό ως προς το μέγεθος, το χρώμα και τη διακόσμηση. Σε όλα όμως έχει δοθεί κάθε προσοχή στην λεπτομέρεια και στην άνεση του επισκέπτη. Κουρτίνες με δαντέλες, γαλλικά υφάσματα, αφράτα επώνυμα μαξιλάρια και στρώματα και μοναδικά έπιπλα – έργα τέχνης συμπληρώνουν την εικόνα των δωματίων.

 Γιορτάστε και εσείς μαζί μας τις γιορτές των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και συνδυάστε το με ιππασία στους πρόποδες του Μαινάλου. Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ή τρίκλινο δωμάτιο μόνο με 460,00 € για 3 διανυκτερεύσεις.

 Το πακέτο περιλαμβάνει:

 Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο στη Villa Vager  

Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό

Ιππασία για 2 άτομα (μια φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής)

Γεύμα για 2 άτομα σε ταβέρνα της περιοχής (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά) 

Δείπνο Χριστουγέννων στις 24/12 ή Πρωτοχρονιάς στις 31/12 (μια φορά κατά τη διάρκεια της διαμονής) στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
 

Το πακέτο αφορά ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Γιάννης Παναγόπουλος